Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 лютого 2017 р.

Рішення виконкому "Про Порядок проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання для виконання функцій з організації та управління рухом пасажирського транспорту у м. Чернігові"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я


15 лютого 2017 року                                                                                                   № 77


Про Порядок проведення конкурсу
з визначення суб'єкта господарювання 
для виконання функцій з організації
та управління рухом пасажирського
транспорту у м. Чернігові

 

Згідно зі ст. 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до п.10 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. № 1081,  п. 39 Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176, з метою залучення на конкурсних засадах суб'єкта господарювання для виконання функцій з організації та управління рухом автобусів і підготовки інформації про роботу перевізників, впровадження автоматизованої системи інформаційного забезпечення пасажирських перевезень, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Визначити організатором проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання  для  виконання функцій з організації та управління рухом пасажирського транспорту у м. Чернігові управління транспорту та зв’язку міської ради.

2. Затвердити Порядок проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання для  виконання функцій з організації та управління рухом пасажирського транспорту у м. Чернігові, що додається.

3. Затвердити персональний склад конкурсного комітету з метою підготовки та проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання  для  виконання функцій з організації та управління рухом пасажирського транспорту у м. Чернігові, що додається.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!