Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 липня 2018 р.

Рішення виконкому "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 05 жовтня 2017 року № 435 «Про надання згоди на передачу капітальних вкладень та проектної документації»"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

5 липня 2018 року  № 296


Про внесення змін до рішення
виконавчого комітету міської ради
від 05 жовтня 2017 року № 435
«Про надання згоди на передачу
капітальних вкладень та
проектної документації»

 

Відповідно до статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши матеріали управління капітального будівництва Чернігівської міської ради щодо прийняття в експлуатацію об’єктів житлово-комунального призначення, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 05 жовтня 2017 року №435 «Про надання згоди на передачу капітальних вкладень та проектної документації» викласти пункт 1 у такій редакції:

«1. Надати згоду на передачу з балансу управління капітального будівництва Чернігівської міської ради (Почеп В.І.) на баланс комунального підприємства «АТП – 2528» Чернігівської міської ради (Волок Р.В.) об’єкт «Автодорога, яка примикає до першого мікрорайону житлового району «Масани» м. Чернігів», капітальні вкладення – 3 591 540,00 грн (три мільйона п’ятсот дев’яносто одна тисяча п’ятсот сорок гривен 00 копійок)».

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



Міський голова                                                                                                В. А. Атрошенко    

 

Заступник міського голови - 

керуючий справами виконкому                                                       С. І. Фесенко   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!