Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 квітня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію у Чернігівській міській раді"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

9 березня 2017 року                                                                                       № 78-р


Про затвердження Переліку відомостей,
що становлять службову інформацію у
Чернігівській міській раді

 

Відповідно до статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України «Про доступ до публічної інформації», на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 736 "Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію" та з метою упорядкування роботи з документами, які містять службову інформацію:

1. Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію у Чернігівській міській раді, додається.

2. Структурним підрозділам Чернігівської міської ради, організаціям, підприємствам і установам комунальної форми власності забезпечити виконання вимог даного розпорядження.

3. Деснянській та Новозаводській районним у м. Чернігові радам затвердити відповідний перелік відомостей, що становлять службову інформацію.

4. Визнати такими, що втратили чинність розпорядження міського голови від 15 січня 2005 року № 13-р "Про затвердження переліку конфіденційної інформації в Чернігівській міській раді", розпорядження міського голови від 30 серпня 2007 року № 317-р "Про затвердження переліку конфіденційної інформації з питань мобілізаційної роботи" та Перелік відомостей, що становить службову інформацію затверджений розпорядження Чернігівського міського голови від 12 березня 2016 року № 83-р "Про забезпечення виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації".

5. Взяти до відома, що порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 736 "Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію".

6. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!