Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 березня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про організацію та проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у 2018 році"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

26 лютого 2018 року                                                                                                   № 59-р 


Про організацію та проведення чергового призову
громадян України на строкову військову службу до
Збройних Сил України та інших військових
формувань України у 2018 році

 

Відповідно до частини 7 статті 1, частин 4 статті 15, частин 1, 2, 3 статті 16, частин 2 статті 38, частин 2 статті 43 Закону України «Про військовий обов`язок і військову службу», пунктів 68, 72 Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352, пунктів 59, 65 Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016 р. № 921, Указу Президента України від 15 лютого 2018 року № 33/2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році», пункту 2.2 розділу ІІ Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року № 402, та з метою забезпечення підготовки, проведення призову громадян України на строкову військову службу і відправки їх у військові частини:

1. Організувати проведення у місті Чернігові з 1 березня до 31 травня та з 3 вересня до 30 листопада 2018 року призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України.

2. Затвердити персональний склад міської призовної комісії, графіки її засідань.

3. Начальнику управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухарю В. В.) погодивши з Чернігівським об’єднаним міським військовим комісаріатом заходи та забезпечення призовної дільниці, забезпечити медичний супровід проведення призову.

4. Начальнику Чернігівського відділу поліції ГУНП України в Чернігівській області (Реберг В. К.):

4.1. В разі надходження звернення від Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату забезпечити розшук, затримання і доставку до Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

4.2. До 1 квітня  2018 року та до 1 жовтня 2018 року надати до військового комісаріату списки осіб 1991 – 2000 років народження, яких притягнуто до кримінальної відповідальності і щодо яких проводиться дізнання чи досудове слідство або стосовно яких кримінальні справи розглядаються судом;

5. Заступнику начальника управління - начальнику відділу електротранспорту, зв’язку та безпеки дорожнього руху управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради (Сікач Н. М.) затвердити перелік та графік чергування автомобільного транспорту для забезпечення проведення призову після погодження Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату з підприємствами, установами та організаціями .

6. Начальнику управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куцу Я. В.)  до 15 березня 2018 року та до 15 вересня 2018 року забезпечити оповіщення призовників, які проживають на відповідних територіях житлово-експлуатаційних організацій, підприємств та установ, що здійснюють експлуатацію будинків, щодо виклику їх до військового комісаріату.

7. Директору міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Мазур Л. О.) під час проведення призову забезпечити професійно-психологічний відбір призовників.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови – Хоніч О. П.

 

 

 

Міський голова                                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!