Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 жовтня 2017 р.

Про проведення додаткових заходів щодо імунізації населення проти кору

Про проведення додаткових заходів

 щодо імунізації населення проти кору

 

         На виконання наказів МОЗ України від 11.09.2017 № 1082 «Про проведення заходів щодо імунізації населення проти кору в Україні», наказу Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації від 13.09.2017 № 333 «Про проведення заходів щодо імунізації населення проти кору в області» та наказу управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради від 14.09.2017 № 44-адм «Про проведення заходів щодо імунізації населення проти кору» та з метою збільшення охоплення вакцинальним комплексом дітей проти кору у м. Чернігові,   05 жовтня 2017 року  на базі дитячої поліклініки №1 ЧМР відбулась семінар-нарада щодо проведення додаткових заходів  з імунізації проти кору серед дитячого населення у віковій групі від 12 місяців до 8 років 11 місяців 29 днів.

         Проводила семінар-нараду міський педіатр Овсієнко Л.В. У нараді взяли участь дільничні лікарі та дільничні медичні сестри  дитячої поліклініки №1 Чернігівської міської ради та дитячої поліклініки №2 Чернігівської міської ради.

         На нараді були висвітлені питання  щодо необхідності організації та проведення додаткових заходів  з імунізації проти кору серед дитячого населення посиленню санпросвітроботи з батьками щодо питань проведення щеплення проти кору, яка є керованою інфекцією.

         Дитячі поліклініки міста забезпечені достатньою кількістю вакцини проти кору (КПК).

 

 

     

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!