Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 лютого 2017 р.

Виграй грант на реалізацію своєї бізнес-ідеї від Платформи розвитку агробізнесу AgroTalks

 Виграй грант на реалізацію своєї бізнес-ідеї від Платформи розвитку агробізнесу  AgroTalks


Розумна теплиця, безпілотні літальні апарати, роботи для збору врожаю, портативні датчики вимірювання глибини оранки поля, безпілотний трактор – це далеко не повний список реальних інноваційних і технологічних вітчизняних розробок на стику аграрної індустрії і застосування IT-технологій.

Платформа розвитку агробізнесу AgroTalks - громадська організація, діяльність якої спрямована на розвиток сучасного і відповідального сільськогосподарського виробництва.

AgroTalks – це платформа, яка об’єднує в собі школу бізнесу, нетворкінг-конференцію AgroTalks Day і краудфандингову платформу Donate Agro, як майданчик для розвитку актуальних ідей і пошуку інвестицій в уже готові комерційні та соціальні проекти.

Місія громадської організації – допомогти нашим талановитим співвітчизникам реалізовувати свої інноваційні та технологічні ідеї, які спрямовані на зростання і поліпшення аграрного сектору України та світу, а також подбати про те, щоб інвестувати в агросектор стало вигідно.

Для того, щоб реалізувати високу Місію, громадський рух AgroTalks запрошує до співпраці всіх активних учасників агроринку – агрохолдинги, кооперативи, асоціації, молодих стартаперів та підприємців, інвестиційні майданчики, галузевих експертів, вітчизняні та міжнародні IT-компанії.

Якщо у вас є актуальна ідея, проект або прототип, і ви не знаєте, що робити далі: як доопрацювати проект, підготувати інвест документи, знайти кошти на проведення досліджень, або у вас є питання з аналізу місткості ринку, ви потребуєте експертно грошової оцінки вашої задумки та маєте безліч інших питань – Платформа розвитку агробізнесу AgroTalks – це ваш шанс.

Конкурсна комісія AgroTalks розгляне всі заявки і в індивідуальному порядку перевірить кожну на відповідність критеріям відбору. Навіть якщо ваш проект не отримує грант на реалізацію своєї ідеї, в будь-якому випадку експерти та ментори дадуть Вам ряд консультацій та порад з розвитку вашого стартапу.

Заявка

Детально:http://agrotalks.com/

Дедлайн: 28. 02. 2017

 

 


 

 


 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!