Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 жовтня 2016 р.

Інформація про намір здійснити зміну діючих тарифів на теплову енергію, що реалізуються Квартирно-експлуатаційним відділом міста Чернігів

Інформація про намір здійснити зміну діючих тарифів на теплову енергію,
що реалізуються Квартирно-експлуатаційним відділом 
міста Чернігів

 

Керуючись п.2.4 Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390, Квартирно-експлуатаційний відділ міста Чернігів доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити зміну діючих тарифів на теплову енергію.

Розрахунки тарифів на теплову енергію виконані з дотриманням вимог Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».

Діючі тарифи на теплову енергію були встановлені рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 17 листопада 2015 року № 305. У зв’язку зі зміною складових тарифу, зокрема зменшенням вартості природнього газу на 10,2% передбачається зменшення діючого тарифу на теплову енергію на 6,1% з 1859,49 грн/Гкал до 1744,85 грн/Гкал (структура додається). Податок на додану вартість в тарифі враховано.

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються Квартирно-експлуатаційним відділом міста Чернігів протягом 14 календарних днів з дня оприлюднення повідомлення про наміри за адресою: 14007, м. Чернігів, вул. В. Дрозда, 19, тел. 4-30-27.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!