Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 жовтня 2017 р.

Приватне підприємство "Спеціальна Енергетична Компанія"

Приватне підприємство  «Спеціальна Енергетична Компанія» (надалі – ПП «СЕК») здійснює господарську діяльність з виробництва теплової енергії, транспортування її магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії та надання послуг з централізованого опалення та послуг з централізованого постачання гарячої води для об’єктів усіх форм власності.

Згідно з вимогами статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30 липня 2012 року № 390 (надалі – Порядок).

Приватне підприємство «Спеціальна Енергетична Компанія» інформує про намір здійснити зміну тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для населення, бюджетних установ та інших споживачів.

Діючі тарифи на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води були встановлені рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 19 травня 2015 року № 119 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 22 грудня 2014 року №359».

Розрахунки нових тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води виконані на основі економічно обґрунтованих планових витрат згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».

Необхідність перегляду та встановлення тарифів ПП «СЕК» на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, обґрунтовується стрімким зростанням тарифів на природний газ, електроенергію, оренду теплопункту.

В розрахунках враховано вартість електроенергії – 2,0227 грн/кВтг (без ПДВ), вартість природного газу для виробництва теплової енергії, яка споживається населенням: 4 942,00 грн/тис.куб.м. (без ПДВ), бюджетними установами та іншими споживачами – 7 907,20 грн/тис.куб.м.

У зв’язку із зростанням відсотку оснащеності приладами обліку відбувається поступове зменшення об’ємів реалізації теплової енергії. Що і призвело до перерахунку планової кількості виробленої корисної теплової енергії у бік зменшення. В прогнозному тарифі корисний відпуск теплової енергії складає  7,5 тис.Гкал.

Витрати на повірку приладів обліку теплової енергії згідно Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» із планового тарифу були виключені, що призвело до зменшення темпу росту тарифу.

Діючі та прогнозовані тарифи на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води:

           

Назва послуги

Населення

Бюджетні установи

Інші споживачі

діючий  тариф

новий тариф

Зростання тарифу, %

діючий  тариф

новий тариф

Зростання тарифу, %

діючий  тариф

новий тариф

Зростання тарифу, %

ПП "Спеціальна Енергетична Компанія "

централізоване опалення, грн./Гкал               

1 350,01

1 600,50

18,5

2 382,20

2 927,36

22,9

2 382,20

2 927,33

22,9

централізоване постачання гарячої води, за умови підключеннярушникосушильника до системи ГВП /та без нього, грн. /м куб.

82,54/

76,41

96,91/

83,05

17,4

113,03

146,93

30

113,03

146,93

30

 

Зауваження та пропозиції приймаються в письмовому вигляді протягом 15 днів з моменту офіційного повідомлення про наміри здійснити зміну діючих тарифів за адресою: м. Чернігів, вул.Любецька, 60а, тел.651-101.

З повагою, адміністрація ПП «Спеціальна Енергетична Компанія».

 

Директор                         

ПП «Спеціальна Енергетична Компанія»                                       В.О.  Козлов

 

Головний  бухгалтер

ПП «Спеціальна Енергетична Компанія»                                          Л.В. Скрипка

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!