Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 жовтня 2017 р.

Визначені переможці фестивалю-конкурсу «Чернігів the best - 2017»


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

1 жовтня в Міському Палаці культури відбувся гала-концерт талант-шоу «Чернігів the best - 2017». Переможців проекту обирали чернігівці за допомогою смс-голосування, яке було відкрите 23 вересня.

Оголосити імя переможців конкурсу та привітати всіх фіналістів прийшов заступник міського голови Олександр Ломако. Він сказав, що в цьому році відбувся 5-й ювілейний "Чернігів The best". На конкурс було подано понад 200 заявок на участь у конкурсі. 

- Я сподіваюсь, що всі учасники попередніх років отримали гарний стимул та поштовх для розвитку своєї кар'єри. Всі учасники, які зараз стоять на цій сцені, вони молодці - це наша гордість, гордість Чернігівщини та наше майбутнє. Переможцями безумовно можна вважати кожного учасника, який дійшов до фіналу, - сказав Олександр Ломако. 

Тож у конкурсі талантів перемогу отримали:

І місцезразковий танцювальний колектив «Територія твого танцю» (№ 19). Керівник – Ірина Баштан, місто Козелець (1145 голосів);

ІІ місцезразкова спортивно-циркова студія «Тріумф»(№11). Керівники – Евгенія Магола, Руслан Бурлака (354 голоси);

ІІІ місцестудія сучасного спортивного танцю «Реверанс» (№17). Керівник – Андрій Хілков (331 голос).

          

Результати смс-голосування:

IV місце – клуб спортивного танцю «НІКА» - №15 (281 голос);

V місце – зразковий колектив танцювальний центр «INSIDE» - №21 (229 голосів);

VI місце – Анна Сизонова - №2 (226 голосів);

VII місце – школа сучасного танцю «LikeOne» - №18 (224 голоси);

VIII місце– зразковий танцювальний колектив «Територія твого танцю» - №8 (209 голосів);

IX місце – Катерина Пінчук  - №12 (175 голосів);

X місце – Владислав Марков - №14 (145 голосів).

 

Довідково.

Зразковий танцювальний колектив «Територія твого танцю». Жанр номеру: Sky Jumping, став для колективу першим і дебютним. Участь у цій постановці взяли мами, для яких стрибки на батутах – це чудова можливість самовиразитись, захопливо та цікаво подати приклад своїм дітям. Більшість з них взагалі ніколи не виступали на великій сцені.

Зразкова спортивно-циркова студія «ТРІУМФ». Вік учасників: від 7 до 16 років. Номер для проекту «Чернігів the best» поєднує в собі різні жанри циркового мистецтва та елементи групової роботи. Учасники студії – це злагоджений механізм та справжня дружня родина, яку поєднує любов до циркового мистецтва.

Студія заснована у 2008 році. Вона працює у різних жанрах циркового мистецтва: акробатика, гімнастика, еквілібр, хула-хупи, жонглювання, клоунада. Також діти отримують уроки з хореографії та акторської майстерності. Артисти студії неодноразово ставали лауреатами різних ступенів міжнародних та всеукраїнських фестивалів циркового мистецтва та фестивалів мистецтв.

Студія сучасного спортивного танцю «Реверанс». Жанр: спортивна хореографія. Для постановки дивовижного номеру задіяно 14 юних танцюристів.

Студія заснована у 2005 році. Вік учасників від 9 до 11 років. Колектив - лауреат і призер міських, всеукраїнських та міжнародних конкурсів: «Київ Best», «Нове покоління», «Танцювальний марафон», «Молоді таланти Чернігова». На своєму рахунку мають гран-прі фестивалю «Терпсихора скликає друзів», гран-прі «Яскрава країна» в Чернігові, гран-прі «Яскраві мрії -2016». Півфіналісти конкурсу «Чернігів – місто талантів».


ФОТОРЕПОРТАЖ
































































Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!