Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 лютого 2018 р.

Будівництво в Чернігові в 2017 році


Фото № 1


Які будівельні та капітальні ремонтні роботи виконані в місті Чернігові протягом 2017 року за кошти міського бюджету:







Загальна сума виконання робіт у минулому році - майже в 5 разів більша, ніж у позаминулому:


Кількість працівників управління трохи збільшилася, але без цього неможливо було виконати поставлені в 2017 році великі завдання. Кількість проведених в системі PROZORRO торгів наочно демонструє, чому потрібно було більше персоналу і як він працював. 
Також минулого року в Чернігові почали більш активно здавати і вводити в експлуатацію об'єкти незавершеного будівництва, які на балансі Управління капітального будівництва накопичилися за минулі роки. Цей процес іде і надалі буде нарощувати темпи:


Для того, щоб здійснити більше будівництв, потрібно було й більше підрядних організацій. Тому їх кількість збільшилася до 43. Кількість укладених договорів також яскраво показує динаміку праці УКБ: за рік місто уклало з будівельними організаціями 246 договорів підряду.

Доходи Управління (воно знаходиться на самоокупності і заробляє на свою діяльність послугами з технагляду за будівництвом) теж зросли.


Отже, підсумок у порівнянні з минулим роком такий:


Минулого року почалася робота з недобросовісними підрядниками. У тому числі був розірваний договір з компанією "УкрСпецБуд" - і місто виставило штрафні санкції, які нею вже сплачені. Також сплачені санкції за затягування термінів виконання робіт РБК "Спецмонтаж". І сьогодні розглядається судова справа щодо стягнення коштів за зрив термінів будівництва по меморіальній капличці:


Також минулого року суттєво активізувалася робота управління зі зверненнями громадян:


Порівняння роботи УКБ м. Чернігова та інших міст з приблизно такою ж кількістю населення: Чернігів виділяється навіть серед таких міст, як Житомир та Вінниця. 


Про роботу управління капітального будівництва міської ради в 2017 році та завдання у найближчій перспективі інформував цього тижня на розширеній міській нараді начальник управління В’ячеслав Почеп.

Його бачення завдань на наступний рік таке: "Не зменшуючи обсягів робіт домагатися зразкової якості".


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!