Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 березня 2018 р.

Терміново: у Чернігові вводяться обмежувальні заходи


Фото № 1

У зв’язку з надзвичайною ситуацією, яка оголошена по всій України через перекриття подачі газу на територію України Російською Федерацією, у Чернігові будуть вжиті обмежувальні заходи

Про це повідомив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на засіданні виконавчого комітету міської ради, сьогодні, 2 березня.

Владислав Атрошенко:

-         Попередньо: вже точно на 5 днів закриватимуться школи у зв’язку з відключенням опалення сьогодні з 18.00 години. Окремо вирішуватиметься питання щодо дитячих садочків – які з них будуть залишатися працювати або будуть введені обмежувальні заходи.  

Текст розпорядження буде підготовлений залежно від прийнятого обласною державною адміністрацією рішення приблизно до середини дня. У розпорядженні будуть чітко прописані дати, заклади та змістовна частина обмежувальних заходів, тобто які заклади і в якому режимі залишатимуться працювати. 

О 12.00 у залі засідань Чернігівської міської ради скликається міська комісія з питань надзвичайних ситуацій, яка прийматиме офіційне рішення з цього питання. 

 

Довідково:

З 2 березня в Україні запроваджується 5-денний національний план дій щодо економії газу.


Прес-служба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!