Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 квітня 2018 р.

20-22 квітня - фестиваль Chernihiv Fest


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

У Чернігові з 20 по 22 квітня на Красній площі відбудеться фестиваль Chernihiv Fest.

В рамках фестивалю увечері, 20 квітня - pre-party Chernihiv Fest - ресторації міста на Красній площі представлять свої смачні страви.

21 квітня біля Спасо-Преображенського собору - грандіозне відкриття разом з відомими історичними постатями Чернігова різних епох. Усі відвідувачі стануть свідком історичних подій доби Київської Русі XI-XII століття.

Цього ж дня на Красній площі відбудеться видовищна реконструкція історії зародження славетного Чернігова. Зокрема, демонструватимуться запеклі середньовічні бої 3*3 у повному обладунку та «Богатирські забави»: бої на подушках та перетягування канату.

На головній площі міста також відбудеться «Майстер-Шеф» за підтримки чесько-німецького пабу Zivot a Pivo, безкоштовні майстер-класи з приготування вареників від партнера фестивалю Вареничної «Балувана Галя».

22 квітня - день сімейного та дитячого відпочинку! Цього дня пройде безкоштовний сімейний та дитячий квест, анімаційна театралізована екскурсія, дитяча анімація та багато іншого.

Крім того, в рамках фестивалю діятимуть такі акції:

- «Week-end за півціни» – проживання в готелі «Україна», хостелі Papa's та Leo з 20 по 23 квітня зі знижкою 50%

- «1 квиток на двох» - відвідування музеїв міста за 1 квиток на двох 21 та 22 квітня

- Миттєвий друк ваших фото

На Chernihiv Fest запрошуються усі чернігівці та гості міста!

 

Детальна програма фестивалю Chernihiv Fest в Чернігові

Дрес-код свята – вишиванка!

20 квітня

18:00-22:00 – pre-party Chernihiv Fest. Смачні страви від ресторацій, легка музика, вуличні танці. Ми вже готові до дводенного фестивалю. А ти? (Красна площа)

21 квітня

11:00 – урочисте відкриття, старт дводенних спортивно-туристичних перегонів «SiverRace-2018», де учасники з усієї України та Білорусі випробують свої сили в змаганнях «Мульті», «Каяк» та «Байк». Чернігів за екстремальний відпочинок!

12:00 – грандіозне відкриття разом з відомими історичними постатями Чернігова різних епох!  Стань свідком історичних подій доби Київської Русі XI-XII століття! (Спасо-Преображенський собор)

13:00 – машина часу в дії - посвята гостей фестивалю в жителів середньовічного Чернігова (Красна площа)

13:30 – видовищна реконструкція історії зародження славетного Чернігова. Не втрачай можливості особисто познайомитися з великими князями Мстиславом та Ярославом! (Красна площа)

14:00 – незабутній майстер-клас з володіння середньовічною зброєю. Давай з нами до запального «бойового» хороводу! (Красна площа)

14:30 – не пропусти запеклі середньовічні бої 3*3 у повному обладунку. Справжня історична битва в самому центрі міста. (Красна площа)

15:00 – богатирські забави: бої на подушках та перетягування канату. Продемонструй місту свою богатирську силу. (Красна площа)

15:30 – майстер-клас з середньовічного танцю «Маразуля». А ти знаєш, як танцювали за часів Київської Русі? (Красна площа)

16:00 – бої «Майстер-Шеф» за підтримки чесько-німецького пабу Zivot a Pivo. (Красна площа)

16:00 – 19:00 – насичена концертна програма за участю талановитих колективів міста. (Красна площа)

19:00 – 22:00 – музика в стилі GJ Urban (Красна площа)

20:00 – таємниці Чернігова в музеях. Незабутня історія та музика в художньому музеї ім. Г. П. Галагана. (художній музей на Валу)

22 квітня

12:00 – безкоштовний сімейний квест «Дізнайся таємницю древнього Валу». Ви активна родина? Тоді двогодинний драйв саме для вас! Ми перевіримо Вашу спритність, дотепність та знання міста. Попередня реєстрація команд за тел. (0462) 777-051 (вхід на Вал)

14:00 – безкоштовний квест для дітей «Таємниці містичного Чернігова». Ви познайомитесь із цікавими людьми, знайдете нових друзів, відчуєте себе шукачем та переможцем! Попередня реєстрація команд за тел. (0462) 777-051 (вхід на Вал)

16:00 - Free-tour. Унікальний тур по енергетичним місцям Чернігова. Це -  місто, де здійснюються бажання! (П’ятницька церква)

17:00 – Безкоштовна анімаційна екскурсія – «Чернігів містичний» – місто, де оживають легенди. (вхід на Вал)

21 та 22 квітня

10:00 – 22:00– фестиваль вуличної їжі. Майстер-класи з приготування вареників від партнера фестивалю Вареничної «Балувана Галя». (Красна площа)

11:00 – 19:00 – майданчик майстрів, де панує стародавнє українське ремесло. (Красна площа)

11:00 – 19:00– виставка «почеркушек» від талановитого архітектора та художника Костянтина Нагорного. Невідомий Чернігів, який вражає.  (сквер ім. Б. Хмельницького)

12:00 – 19:00– Алея художників. Виставка робіт молодих митців міста Чернігів. Яскраве місто з талановитими людьми! (Стометрівка біля Красної площі)

12:00 – 19:00– фотосушка. Чернігів через об’єктив камери вражає! (Сквер ім. Попудренка)

Акції в рамках фестивалю:

 «Week-end за півціни» – проживання в готелі Україна, хостелі Papa’s та Leo з 20 по 23 квітня зі знижкою 50%

«1 квиток на двох» - відвідування музеїв міста за 1 квиток на двох 21 та 22 квітня

Даруємо! Миттєвий друк ваших фото

Фотографуйся. Викладай фото в Instagram. Вказуй хештег #chernihiv_fest. Безкоштовно отримай фото через кілька хвилин на Красній площі

*кількість фото обмежена



Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!