Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 травня 2018 р.

Відкриття пляжного сезону в Чернігові заплановане на 16 червня


Фото № 1

Пляжний сезон у Чернігові буде офіційно відкритий 16 червня. Така дата прозвучала на міській нараді сьогодні, 29 травня. 

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко при цьому зауважив, що заходи можуть бути скромними. Це пов’язано з водопіллям і тим, що вода, яка залила частину території міського плязжу, відступає повільно. Отже, додатковий пісок на косу завозитимуть вже після відкриття купального сезону - коли вода звільнить схил хоча б на метр.  

Також на нараді говорилося про те, що між залитою територією пляжу і руслом ріки поки що є невелика перемичка, яка зменшується. Коли вона зникне, міський голова доручив пришвидшити процес звільнення центральної алеї пляжу від води шляхом відкачування протипожежними помпами. 

За інформацією начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Григорія Годуна, рівень води у Десні на сьогодні становить 539 см. Впродовж останніх 3-х днів він знижується по 5 см щодоби.  Аби вода повністю  повернулася у своє звичне русло, її рівень у річці має становити 468 см.  




 


Прес-служба Чернігівської міської ради 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!