Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 липня 2018 р.

Оперативні дані про допомогу постраждалим від стихії в Чернігові на ранок 1 липня


Фото № 1
Фото № 2

У Чернігові цієї ночі місто розмістило в резервних приміщеннях 32 постраждалих від негоди. Усі вони – жителі будинку по вул. Текстильщиків 23.

З них 26 людей, у тому числі 4 дитини, поселені в гуртожиток будівельного ліцею на вул. Івана Мазепи.  Ще шістьом надані кімнати в дитячому НРЦ №2, що на проспекті Перемоги (це дві родини, в одній із яких вагітна жінка, а в другій молода людина з хронічною хворобою, якою опікується бабуся).

Сьогодні число тимчасово переселених може збільшитися за рахунок жителів пошкодженого стихією приватного будинку по вул. Декабристів 8-а. На ніч вони прийняли рішення знайти собі приміщення самостійно і слідкувати за своїм будинком, але заздалегідь попросили надати їм місце на ранок.

Про це повідомив начальник відділу з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Григорій Годун.

-         Людей з будинку по Текстильщиків, 23 ми вивели приблизно о 19.00 – 19.30, - розповів він. – Виводили всіх, хто був у будинку. Тимчасовий прихисток запропонували всім хто там проживав, незалежно від прописки.  Кілька людей відмовилися, сказавши, що влаштуються самі. Решту жителів підвезли спеціальними автобусами і на 22.20 їх розміщення було вже завершене.

Сьогодні стан будинку по Текстильщиків 23 продовжать комісійно оцінювати фахівці.

Про всі подальші новини та подробиці ми оперативно повідомлятимемо на веб-порталі Чернігівської міської ради.

Довідково:

Як вже повідомлялося, зранку 30 червня в Чернігові одночасно випала місячна норма опадів.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!