Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 липня 2018 р.

Усі нові дороги міста витримали стихію неушкодженими

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

Всі дороги, підпірні стінки та інші об’єкти вулично-дорожньої мережі Чернігова, які будувалися або капітально ремонтувалися як цього року, так і минулого та позаминулого, витримали дощове стихійне лихо 30 червня без пошкоджень.

У тому числі й місце, за яке могло бути чи не найбільше хвилювань – ділянка проспекту Миру в районі вул. Мартина Небаби (де Чорториївський яр, куди тече колосальна кількість води) – під напором води показало свою міцність і якість.

Про це повідомили в управлінні ЖКГ Чернігівської міської ради.

Працівники комунального підприємства АТП-2528 об’їхали все місто й перевірили стан цих об’єктів.

По місту є ділянки, де частково підмило старе асфальтне покриття. Наприклад, на вул. Олекси Десняка - там приватний сектор і великий ухил дороги – окремі ділянки такого старого асфальту потоком води підмило і винесло вниз на дорогу. З кожним із таких випадків фахівці будуть розбиратися окремо, проводячи обстеження та поступово – відновлювальні роботи.

А вчора та сьогодні працівники комунального господарства міста, у першу чергу, прибирають дороги від нанесеного водою сміття. Як ще трохи підсохне, вони готові швидко вичистити всі узбіччя й зробити місто знову охайним.

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!