Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 серпня 2018 р.

Увага! Тимчасово змінюється рух громадського транспорту!


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Управління транспорту та зв'язку Чернігівської міської ради повідомляє про те, як тимчасово зміниться рух громадського транспорту для об'їзду перекритих ділянок на перехресті проспектів Миру та Перемоги:  

1 етап:  проспект Миру, від перехрестя з проспектом Перемоги в напрямку до Красної площі, перекриватиметься з 18 серпня до 31 серпня включно.

Рух з проспекту Миру на перехресті можна буде здійснювати праворуч та ліворуч. Рух по проспекту Перемоги тільки прямо та у напрямку готелю «Україна».

Рух громадського транспорту буде здійснюватися у звичайному режимі за виключенням міського автобусного маршруту№33, який буде об’їжджати зону перекриття, рухаючись від річкового порту у напрямку зупинки «готель «Україна» по вулицях Преображенська-Гонча-Г.Полуботка-Пятницька-Проспект Перемоги-проспект Миру і далі за встановленим маршрутом.


Схема 1

(зробіть клік на малюнку щоби розкрити його в кращій якості)


 

 

2 етап: проспект Перемоги, біля готелю "Україна", навпроти будинку за адресою: проспект Перемоги 87, з 1 вересня до 9 вересня  включно. Рух з проспекту Миру (від «Головпоштамту») на перехресті з проспектом Перемоги можна буде здійснювати прямо та праворуч, а від Красної площі – тільки ліворуч. Рух по проспекту Перемоги – тільки праворуч.

Рух громадського транспорту у об’їзд перекритої ділянки вулиці буде здійснюватися наступним чином:

- автобусні маршрути № 2; 5; 18 – будуть відправлятися від зупинки «міська лікарня №1»;

- автобусні маршрути № 1; 7; 15; 25; (від перехрестя проспекту Миру з вулицями Київською та І. Мазепи – по вул. Київській до перехрестя з вул. Мстиславською, потім праворуч до проспекту Перемоги і далі за маршрутом. Не обслуговуватимуться зупинки «Дитячий світ» та «готель «Україна» (біля магазину «Алло»). У зворотному напрямку рух автобусів здійснюється у звичайному порядку;

- автобусні маршрути № 3; 8; 9; 11; 12; 14; 17; 20; 23; 24; 30; 35; 37; 43; рухатимуться  від Центрального ринку на вулицю Кирпоноса, далі по вул. Коцюбинського на вул. Пятницьку, звідти ліворуч на проспект Перемоги і далі по маршруту. У зворотному напрямку рух автобусів здійснюється у звичайному порядку, крім маршрутів №8; 11; 12; 14; 43, які об’їжджатимуть місце проведення робіт по проспекту Миру через перехрестя проспекту Миру з вулицями Київською та І. Мазепи і далі за маршрутом;

 

Схема 2

(зробіть клік на малюнку щоби розкрити його в кращій якості)

 


3 етап: проспект Миру, проїзд навпроти будинку за адресою: проспект Миру,28 (Головпоштамт), з 10 вересня до 18 вересня включно. Рух з проспекту Миру від поліклініки №3 на перехресті проспекту Миру з вулицями Київської та Івана Мазепи можна буде здійснювати праворуч та ліворуч. Рух вулицями Київською та Івана Мазепи можна буде здійснювати тільки прямо та у напрямку ТЦ «Мегацентр».

 Рух громадського транспорту у об’їзд перекритої ділянки вулиці буде здійснюватися наступним чином:

- автобусні маршрути № 2; 5; 18 – будуть відправлятися від зупинки «міська лікарня №1»;

- автобусні маршрути № 1; 3; 7; 9; 15; 17; 20; 23; 24; 25; 27; 30; 33; 37; 39; (у напрямку проспекту Перемоги) – по вул. Київській до перехрестя з вул. Мстиславською, потім на проспект Перемоги і далі за маршрутом. Не обслуговуватимуться зупинки «Дитячий світ» та «готель «Україна» (біля магазину «Алло»). У зворотному напрямку – маршрути руху автобусів не зміняться.


Схема 3

(зробіть клік на малюнку щоби розкрити його в кращій якості)

 


Перехрестя проспектів Миру та Перемоги у Чернігові з 18 серпня по 18 вересня перекриватимуть (поетапно окремими ділянками) для того, щоби завершити повну гідроізоляцію над підземним переходом. 

Докладно про те, як прийняте це рішення та які саме ремонтні роботи будуть виконувати - в наших попередніх новинах: 

Увага! З 18 серпня по 18 вересня – перекриття на перехресті проспектів Миру і Перемоги

Зовнішні роботи з гідроізоляції підземки біля готелю Україна розпочнуть цього тижня


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!