Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 вересня 2018 р.

Міський голова засудив спробу представників однієї з політичних партій зірвати загальноміську нараду


Фото № 1

12 вересня розширена нарада у міській раді розпочалась із такого епізоду - до мікрофону вийшов представник однієї з політичних партій. І запропонував розпочати нараду з його питання, замість запланованого.

Міський голова Владислав Атрошенко назвав неприпустимим, коли будь хто може приходити на робочі наради, де є запланований порядок денний, і пропонувати те, що йому хочеться.

"У жодній демократичній державі світу нема такого, коли будь хто може зайти на робочу нараду у міську раду і оголошувать, що їм заманеться. Є формат особистого прийому, є сесії, коли вільно містяни можуть прийти і висловити свої проблеми до міського голови, депутатів.

У нас, мабуть, найдемократичніша міська рада. Немає охорони. І міський голова, і всі чиновники міської ради працюють відкрито і доступні для містян практично в будь-який час. Абсолютно вільний доступ представників ЗМІ, немає жодних додаткових акредитацій. Але це не значить, що будь хто може прийти і зривати роботу через те, що їм у цей самий момент хочеться зробити якусь заяву", - наголосив міський голова.

Сьогодні , 12 вересня, на ранковій нараді заплановано розгляд питання ефективності функціонування міського ЦНАП, питання благоустрою та контролю за роботою керуючих компаній у сфері ЖКГ.

На сторінці Прес-служби міської ради у Фейсбуці доступна пряма трансляція робочої наради.


Прес-служби Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!