Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 вересня 2018 р.

Нова Пошта Чернігів напівмарафон. АНОНС


Фото № 1

23 вересня відбудеться третій Нова Пошта Чернігів напівмарафон. Взяти участь можна і безкоштовно.

«Нова Пошта» разом із Чернігівською обласною державною адміністрацією та Чернігівською міською радою  проводять забіг у місті вже втретє. 

Цього року організатори створили умови, щоб кожен бажаючий міг відчути радість перемоги – насамперед над собою. Учасники напівмарафону в Чернігові зможуть безкоштовно взяти участь у забігу на 3 км для дорослих та в дитячих забігах на 300 м і 1 км. Більш досвідчених учасників чекають дистанції 10 км та 21,1 км. Кожен бігун буде забезпечений стартовим пакетом. Серед учасників цьогорічного чернігівського напівмарафону, крім українців, є представники інших країн – Білорусі, Польщі, США. Поборотися за перемогу на старт також вийдуть учасники Олімпійських ігор, відомі переможці міжнародних змагань з марафону. Найстаршим учасникам, які долатимуть 21,1 км основної дистанції, – понад 70 років. 

Долучитися до заходу можна ще й у якості волонтера – їх уже понад 100! Разом з організаторами волонтери допоможуть зробити напівмарафон яскравою та пам’ятною подією і отримають винагороду – неймовірні емоції, пам’ятні подарунки та смачний сюрприз від організаторів.

«Нова Пошта» підтримує бігові заходи в різних містах, щоб якомога більше жителів нашої країни ставали здоровими, енергійними та сильними духом – це змінить Україну на краще, - переконана співзасновниця «Нова Пошта» Інна Поперешнюк. – Ми вдячні за підтримку нашого починання міському голові Владиславу Атрошенку та командам Чернігівської обласної державної адміністрації і Чернігівської міської ради».

«Напівмарафон «Нова пошта» в Чернігові - дуже корисна ініціатива для популяризації спорту та здорового способу життя. Міська влада завжди радо підтримує подібні речі, - сказав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. - Це свято бігу гармонійно доповнить святкові заходи до Дня міста, які чекають на містян та гостей Чернігова вже цими вихідними». 

Відкриття Нова Пошта Чернігів напівмарафон буде 23 вересня у неділю на Красній площі о 10.30. Після короткої офіційної частини почнуться старти на 21 км та 10 км. О 14.15 стартують дитячі забіги та кольоровий старт дорослих на 3 км. Офіційне закриття заходу планується о 16.00.

Важливо! Схема руху громадського транспорту буде змінена! Чекайте на додаткову інформацію щодо перекриття руху в наступних повідомленнях.

Контакти для ЗМІ: [email protected]

Зареєструватись для забігу - за посиланням.



Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!