Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 вересня 2018 р.

Міський голова подякував організаторам та учасникам «WORLD CLEANUP DAY» у Чернігові


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Сьогодні, 24 вересня, в Чернігівській міській раді підвели підсумки Всесвітнього дня прибирання у Чернігові та області. 

Цього року акція в Україні і в інших 158-ти країнах відбулася 15 вересня. В Україні ініціатива пройшла під назвою “Всесвітній день прибирання”– «WORLD CLEANUP DAY».

У Чернігові екологічна акція стартувала на двох локаціях: зусиллями близько п'ятисот чернігівців очищено більше 100 га Ялівщини та території біля озера Святе. На цих локаціях за декілька годин чернігівцями було зібрано майже 22 тонни сміття, з них 600 кг пластику та біля 1 тонни скла. 

Акція пройшла за підтримки Чернігівської міської ради. 

Міський голова Владислав Атрошенко подякував організаторам та всім учасникам «WORLD CLEANUP DAY» у Чернігові. І вручив подяку координаторці громадської організації  "Let`s do it, Ukraine!" у Чернігові та Чернігівській області Вікторії Богдан.

"Дякую вам за таку корисну для міста ініціативу. Величезний плюс такої акції - це те, що люди, які залучаються до прибирання, і самі розуміють відповідальність за чисте місто. Сподіваюсь, кількість громадян, які розумітимуть важливість чистоти у місті, зростатиме. Дякую також працівникам поліції, які приєднались до «WORLD CLEANUP DAY» у Чернігові", - сказав міський голова.




Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!