Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 вересня 2018 р.

Скільки і яких доріг та проїздів відремонтували у Чернігові за сезон


Фото № 1

У поточному році ремонт доріг та міжбудинкових проїздів був одним із пріоритетів Управління ЖКГ міської ради.

Загалом, у Чернігові нараховується 551 вулиця. Загальна їх протяжність 359,3 км. Значна їх частина знаходиться не у найкращому стані і потребує ремонту. 

У 2018 році капітально відремонтовано дорожнє покриття вулиць площею 47,9 тис. метрів квадратних, із заміною 5,4 тис. метрів погонних бортового каменю, а саме на таких ділянках: вул.Рокоссовського, просп.Миру (від мосту через р.Десна до Катерининської церки), вул.Мстиславська (від вул.Героїв Чорнобиля до вул.Льотна).

На 19-и вулицях (площею 28,9 тис.метрів квадратних) приватного сектору міста, де взагалі не було асфальтного покриття, проведено грейдування з підсипкою асфальтобетонної крихти. А на 45-и вулицях (площею 11,5 тис. метрів квадратних) проведено поточний дрібний ремонт.

Поточний ремонт суцільним шаром у цьому році проведено на 30 вулицях площею 303,6 тис. метрів квадратних, ще 43 вулиці площею 31,9 тис. метрів квадратних відремонтовано струменевим методом (бітумом).

 

Після поточного та капітального ремонтів вулиць виконувалися роботи з відновлення дорожньої розмітки.

 

Для покращення стану доріг приватного сектору, а саме вул.Гастелло, вул.Нова та пров.Слобідський виконано капітальний ремонт покриття площею 5,7 тис. м2.

Капітально ремонтувались проїзди у житловій забудові, тут же облаштовувались тротуари.



Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!