Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 січня 2019 р.

Чернігівців закликають звертатися до міського контакт-центру


Фото № 1

Більше 115 тисяч звернень від чернігівців відпрацював міський контакт-центр у 2018 році. Гаряча лінія 0-800-50-93-50, на яку містяни мають змогу звертатися та отримувати оперативну допомогу та фахові консультації щодо роботи міських служб, працює у Чернігові вже понад 2 роки.

Графік роботи - цілодобово, а телефонувати можна з мобільного (безкоштовно) та стаціонарного телефонів.

Для зручності подання звернення функціонує додаток для смартфонів - «Call-центр CityOn», а також веб-портал із мапою звернень та інформацією про поточний стан планових та аварійних робіт у місті.

Останнім часом чернігівці найчастіше зверталися до контакт-центру щодо проблем з гарячим водопостачанням, теплопостачанням, з питань прибирання прибудинкової і міської території, несправностей ліфтів у житлових будинках, а також щодо освітлення доріг і вулиць міста.

У контакт центрі визнають, що, на жаль, із суб'єктивних причин є поодинокі випадки, коли звернення виконується пізніше, ніж зазначається в очікуваному терміні виконання заявки. Однак колектив контакт-центру постійно працює над покращанням надання послуг.

Що стосується сфери ЖКГ, то контакт-центр охоплює сферу відповідальності комунальних ЖЕКів, всіх міських служб та установ. А також тих ОСББ та приватних експлуатаційних-підприємств, які мають із контакт-центром відповідний договір на диспетчеризацію.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!