Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 січня 2019 р.

На Водохреще міські служби подбають про безпеку чернігівців біля річки


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Завтра, 19 січня, відзначається велике християнське свято - Хрещення Господнє. За традицією, в цей день багато людей вирушають до водойм аби зануритися в освячену воду.

У Чернігові масове купання у річці Десна пройде на міському пляжі «Золотий берег» та за пішохідним мостом, де рятувальники обстежили дно річки на наявність небезпечних предметів.

Щоб ці занурення пройшли організовано та безпечно, міським службам доручено виконати ряд робіт. Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 17 січня.

Зокрема, для зручності мешканців міста завтра міські автобусні маршрути № 15 та № 33 підвозитимуть пасажирів до річки Десна.

Чернігівський відділ поліції та патрульна поліція забезпечуватимуть публічну безпеку та порядок на місці проведення заходу. На березі річки будуть встановлені намети для обігріву людей, польова кухня. 

Поряд чергуватимуть рятувальники, які слідкуватимуть за безпекою людей на водних об’єктах, а також карета швидкої допомоги.

Чернігівські рятувальники закликають громадян дбати про своє здоров’я та дотримуватися правил безпечної поведінки на льоду.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!