Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 квітня 2019 р.

Олександр Ломако: Інвестпрограму «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» виконком розгляне після громадського обговорення


Фото № 1
Фото № 2

Питання схвалення інвестиційної програми АТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» на 2019 рік у сфері теплопостачання за пропозицією заступника міського голови Олександра Ломако сьогодні зняли з розгляду засідання виконкому. Керівництву компанії запропонували провести публічне обговорення проекту інвестиційної програми і пояснити чернігівцям, як була виконана інвестиційна програма за попередній рік і що планується зробити цього року.

«По-перше, такі питання треба приймати після публічного обговорення та презентації. По-друге, тільки після звіту про виконання інвестиційної програми минулого року. Адже у компанії назвали ряд цифр і по окупності, і по еконоімії, а ми не можемо їх перевірити", - сказав Олександр Ломако, запропонувавши провести публічний звіт та презентацію для інформування містян про проект інвестпрограми. Після цього на наступному засіданні виконавчий комітет розгляне проект інвестпрограми, і далі він буде винесений на розгляд депутатів міської ради. 

Як відомо, АТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» щороку виконує цілий ряд інвестиційних зобов’язань щодо ремонту, реконструкції та вдосконалення котелень та мереж, які це підприємство орендує у міської громади.

«Кошти на виконання інвестиційної програми є складовою тарифу на теплопостачання, тому логічно, що містяни мають знати, що саме було зроблено і що саме планується зробити цього року», - вважає Олександр Ломако.

За пропозицією Олександра Ломако питання знято з розгляду, до нього повернуться на наступному засіданні виконкому після виконання АТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» всіх рекомендацій щодо публічності та діалогу з громадою.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!