Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 квітня 2019 р.

30 квітня всіх чернігівців і гостей міста запрошують на відкриття Високого туристичного сезону!


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
30 квітня у Чернігові всіх жителів і гостей міста запрошують долучитися до відкриття Високого туристичного сезону - 2019. Центр Чернігова в цей день перетвориться на місце святкового настрою, активностей, знайомств, нових відкриттів, нових ідей і гарного відпочинку.

У програмі цього дня - відкриття в Чернігові Туристично-інформаційного центру, загальноукраїнський форум для широких кіл фахівців туристичної галузі "Туристичні практики - 2019", а також усю другу половину дня - святкування на Алеї героїв, де розпочинає свій сезон міський проект "Art Avenue". На вас чекають багато музики, "Алея майстрів" і їх майстер-класи, виступи популярних сучасних музичних етно-гуртів "Гуляй Город GG" та "Barabanza". А на завершення - вечірні виступи діджеїв та безкоштовна вечірня екскурсія територією Валу з "людиною-енциклопедією" Олександром Бондарем.

Цікаві можливості для приємного та змістовного відпочинку будуть і 1 травня. Зокрема, лекція "Історія моди" від знаменитої Вікторії Яреми в Туристично-інформаційному центрі, екскурсії по Валу на велорікшах (перші - для людей поважного віку та людей з інвалідністю), насичене новими активностями дозвілля для людей покоління "Ікс" на Алеї героїв, багато музики на малій міській сцені.

А в центральному міському парку культури і відпочинку в ці дні вже працюватиме атракціонне містечко. Окрім того, 1 травня - за багаторічною традицією - там буде особлива атмосфера свята, аніматори влаштують розваги для дітей, а 17 годині розпочнеться концерт.
















Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!