Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 травня 2019 р.

У Чернігові велозмагання зібрали 145 учасників з різних регіонів України

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

Відкритий Кубок Сіверщини з велоспорту на шосе зібрав 145 учасників з різних регіонів України. Особисто-командні змагання у Чернігові проходять вже другий рік поспіль. Цього разу велосипедисти змагалися два дні – 11 та 12 травня.

Індивідуальна гонка стартувала за маршрутом: 14,5 км від зупинки с. Зайці траси Чернігів – Славутич з розворотом на 22 км траси – проходження другої половини дистанції та фініш.

Групова гонка - на 80 км (40+40 км) за маршрутом: старт від Катерининської церкви у напрямку м. Києва, за с. Іванівка поворот праворуч на об’їзну у напрямку м. Гомеля до с. Новий Білоус, розворот – проходження другої половини дистанції - фініш.

Кожна команда складалася з 6 спортсменів. До участі у змаганнях допускалися спортсмени у вікових категоріях: юнаки, дівчата 14-16 років, юніори 17-20 років, чоловіки, жінки: 21-29 роки, 30-39 років, 40-49 років, 50-59 років, 60-69 років, 70 і старше.

Організатори цього заходу - ГО «Федерація велосипедистів Чернігівщини», управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, відділення НОК України в Чернігівській області за підтримки Чернігівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Нагородження переможців та призерів змагань проходило на майданчику біля Катерининської церкви 12 травня. Вони усі отримали грамоти і медалі. Переможці в абсолютному та командному заліку нагороджені грошовими винагородами та кубками. Нагороди велосипедистам вручали чернігівські спортсмени - учасники Олімпійських ігор - Ніна Лемеш та Андрій Дериземля.  























Прес-служба Чернігівської міської ради. Фото прес-служби Служби автомобільних доріг у Чернігівській області, Віктора Кошмала, з мережі Фейсбук

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!