Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 червня 2019 р.

Повний апгрейд підземного переходу до мікрорайону Шерстянка

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

Реконструкція підземного переходу, який з’єднує мікрорайони Музикалка і Шерстянка, добігає кінця. Питання його реконструкції було уже давно на часі, адже він мав не тільки незадовільний вигляд, а й механічні пошкодження: відсутність освітлення, пошкоджені стіни та підлога, напівзруйновані сходи.

Будівельні роботи розпочалися в 2018 році. На час робіт перехід працював в штатному режимі. Тут уже зробили зручні сходи, пандус, частково навісне накриття (арка), мощення плитки та інші потрібні монтажні роботи.

Сьогодні працівники підрядника ТОВ "Фірма"МЖК-СЕРВІС" вже монтують перила на вході, який прилягає до вул.Мазепи, а на протилежній стороні вкладають тактильну плитку. Планується, що всі роботи завершать протягом місяця.

Виконроб Віталій Лутченко каже, східці до підземного переходу повністю армувались та бетонувались, а залізну конструкцію навісного накриття обробляли гарячим цинкування, аби термін її експлуатації збільшився. Плитку на підлогу влаштовували спеціальну з шорстким покриттям, яка придатна для зовнішнього використання.  

До речі, працівники, які трудяться на об'єкті, скаржаться на деяких місцевих жителів які, на жаль, часто псують навіть щойно відремонтоване майно. Траплялися і випадки крадіжки майна.

На фото стан переходу до ремонту



Зараз так виглядає підземний перехід


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!