Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 червня 2019 р.

«Дитяча Академія» - таку назву отримав новий дитсадок на Масанах


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Як відомо, новий дитсадок на 280 місць у мікрорайоні Масани в Чернігові на фінальній стадії будівництва. Роботи всередині споруди завершені на 98%. Наразі тривають роботи з укладення тротуарної плитки на доріжках, основа під яку вже готова майже вся. Планується, що 1 вересня вихованці зможуть вже прийти до цього закладу.

Сьогодні під час пленарного засідання 43 сесії 7 скликання депутати підтримали рішення про створення комунального закладу "Заклад дошкільної освіти № 3 «Дитяча Академія»" Чернігівської міської ради. Також рішення передбачає передачу садочка до оперативного управління освіти міськради.

Нагадаємо, що цей об’єкт є найбільшим із того, що ремонтується або будується сьогодні в Чернігові коштом міського бюджету. Перед цим нові дитячі садки в місті не будувалися більше 20 років.

Новий садок будується із застосуванням енергоощадних технологій, та за сучасними нормами та підходами. Встановлено тепловий насос, радіатори в усіх приміщеннях – з регулюванням теплового режиму, у всіх ігрових кімнатах по першому поверху – підлоги з підігрівом, та багато іншого, чого в бюджетних закладах Чернігова взагалі раніше небуло.

Читайте також матеріали на цю тему:

Новий дитсадок на Масанах у Чернігові: яким він буде і як записатися?

Дитсадок на Масанах майже готовий. ВІДЕО

Міський голова проінспектував будівництво дитсадка на Масанах


Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!