Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 березня 2011 р.

Без сім'ї нема щастя на землі


Фото № 1

 

«Без сім'ї нема щастя на землі,» - говориться в українському прислів’ї. З таким твердженням погоджуються й представники Чернігівського обласного осередку ВМГО «Студентська республіка», які за підтримки відділу сім`ї та молоді Чернігівської міської ради реалізовують проект «За збереження родини» для молодих родин та пар, які зустрічаються і бажають створити сім’ю.

Метою заходу є сприяння збереженню молодих родин та пар, які бажають створити сім’ю, завдяки організації та проведення тренінгу з питань взаємовідносин у молодій родині.

Як визнають організатори, у сучасному суспільстві шлюб стає чимось нестійким та необов’язковим. Так, у січні – липні 2010 року  кількість зареєстрованих  шлюбів в Україні склала близько 146 тис., при цьому, розлучень – 83 тис.

Головне управління статистики у Чернігівській області повідомляє, що у січні – вересні 2010 року в області було зареєстровано 2186 розлучень. Це значно менше ніж у минулому році, але й така цифра вражає.

Зрозуміти , що потрібно для щасливого сімейного життя, допоможе тренер львів’янин Адріан Буковинський - президент Всеукраїнського благодійного фонду "Сім`я", відповідальний за приготування молоді і наречених до подружнього життя при Головному управлінні у справах сім`ї, молоді Київської міської державної адміністрації.

Всім бажаючим для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету, яку можна завантажити на сайті: http://chernigiv-quest.com/na-trening-za-zberezhennya-rodini-zaproshuye-molodi-rodini-ta-pari.html  і надіслати її до 14 березня 2011 року на адресу [email protected]з поміткою «За збереження родини».

Семінар-тренінг відбудеться 19 березня в приміщенні навчально-методичного центру профспілок, кімната 204  за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 105/а. Захід триватиме з 11:00 до 18:00 год. 

За додатковою інформацією звертатись за тел. 603–226, 093-74-45-678 або пишіть на e-mail: [email protected]

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!