Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 жовтня 2011 р.

Чернігів приймає ХХІІ-й Міжнародний фестиваль „Слов’янські театральні зустрічі”


Фото № 1

XXII-й Міжнародний фестиваль «Слов’янські театральні зустрічі» за участю театральних колективів трьох держав – України, Російської Федерації та Республіки Білорусь – розпочався у Чернігові.

На сцені Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка десять колективів представлять до уваги глядача свої кращі роботи. У цьогорічному фестивалі беруть участь постійні гості, Гомель та Брянськ, а також театри зі Львова, Луганська, Києва, Кривого Рогу, Запоріжжя та Могильова.

Нагадаємо, що Фестиваль було започатковано на Сіверянській землі ще в 1990 році, як символ дружби між слов’янськими народами.

 

Програма фестивалю:

24 жовтня – Заслужений колектив Республіки Білорусь Гомельський обласний театр драми. „НЕДОСЯГАЕМАЯ” С. Моема. Любовний шантаж на дві дії.

25 жовтня – Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса. „МІЖ ДВОХ СИЛ” за В. Винниченком. Старе кіно з тапером та діалогами на дві дії.

26 жовтня – Луганський академічний обласний російський драматичний театр „ТАРЕЛКИН & РАСПЛЮЕВ” О. Сухово-Кобиліна. Трагікомедія на дві дії.

27 жовтня – Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра. „МАЙН КАМПФ, ИЛИ НОСКИ В КОФЕЙНИКЕ” Д. Таборі. Трагікомедія на дві дії.

28 жовтня – Запорізький муніципальний театр танцю. „СКІФИ” І.Бориса. Рок-модерн балет.

29 жовтня – Брянський Ордена Трудового Червоного Прапора театр драми ім. О. Толстого. „УЖИН ДУРАКОВ” Ф. Вебера. Лірична комедія на дві дії.

30 жовтня – Криворізький міський театр музично-пластичних мистецтв «Академія Руху». „БЕЗСОННЯ” за мотивами поем Т.Г.Шевченка. Пластична драма.

31 жовтня – Могильовський обласний драматичний театр (Республіка Білорусь). „ВТОРАЯ СМЕРТЬ ЖАННЬІ Д’АРК” С. Цанаєва. Молва на одну дію.

1 листопада – Київський театр „Відкритий погляд”. „ОДРУЖЕННЯ” за мотивами твору М.В.Гоголя. Зовсім незвичайна сучасна комедія на дві дії.

2-го листопада урочисте закриття фестивалю буде відзначено ювілейним вечором артистів чернігівського театру «Нам-85!».

 

За повідомленням управління культури міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!