Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 грудня 2011 р.

«Дивишся ЄВРО-2012? Тоді зустрінемось у бібліотеці імені М.М.Коцюбинського!»


Фото № 1

Напередодні свята Святого Миколая у центральній бібліотеці імені М.М.Коцюбинського Чернігівської міської централізованої бібліотечної системи відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Інтернет. Бібліотека. ЄВРО-2012». Творче змагання тривало з 15 жовтня по 10 грудня.

Мета конкурсу - проведення неординарної реклами нових сучасних послуг бібліотек, підтримка талановитих, креативних, творчо обдарованих юнаків та дівчат, популяризація міста Чернігова в зв`язку з ЄВРО-2012. Бібліотеці цікаво було, нарівні з реальним, використати й віртуальний варіант організації конкурсу. Тому інформацію про конкурс було розміщено на сайті бібліотеки та в соціальних мережах.

60 творчих робіт представили на конкурс учні загальноосвітніх шкіл, ліцею, колегіуму, міської школи мистецтв, загальноосвітньої школи-інтернату для дітей зі зниженим зором, студенти радіомеханічного технікуму, ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка, ЧДІЕУ. Це - малюнки, буклети, плакати, роботи з комп`ютерної графіки, анімація, творчий рекламний бібліотечний проект.

Дипломи та грошові нагороди переможцям вручив голова журі, заступник начальника управління культури міської ради Юрій Ткач. Він прокоментував: «Визначати найкращих було дуже важко, адже всі роботи просто чудові. Обговорення було надзвичайно гарячим».

Отже, переможцями конкурсу стали:

1 місце - Сєднєва Марія, учениця ЗОШ № 14

II місце - Валах Владислав, учень ЗОШ № 19

III місце - Шевцова Ілона та Цибульська Дарина, студенти ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка

Заохочувальну премію отримали студенти ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка Роговець Ірина, Аксюта Софія, Заворотна Ганна.

Приємно відзначити, що на святі склалася зворушлива та щира атмосфера доброзичливості, адже любов до бібліотеки об`єднує людей. Родзинкою церемонії нагородження стали виступи юних артистів Палацу культури, художньої творчості дітей та молоді циркової студії «Тріумф» (керівник - Руслан Бурлака) та зразкового танцювального колективу «Каблучок» (керівник - Наталя Мстиславська).

Проведення творчого конкурсу «Інтернет. Бібліотека. Євро-2012» є результатом участі та перемоги в конкурсі ініціативи «Лідер бібліотечної справи» програми «Бібліоміст», Ради Міжнародних наукових досліджень (IREX) головного методиста методичної та бібліографічної роботи центральної бібліотеки імені М.М.Коцюбинського міської ЦБС Ганни Сурніної.

 

За повідомленням центральної бібліотеки імені М.М.Коцюбинського міської ЦБС

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!