Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 квітня 2012 р.

О. Соколов: «Не обійти увагою жодного ветерана – наше головне завдання до Дня Перемоги»


Фото № 1

Про підготовку та відзначення у Чернігові 67-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні йшлося на засіданні організаційного комітету на чолі з міським головою Олександром Соколовим.

Олександр Володимирович закликав присутніх у першу чергу організувати привітання кожного ветерана Великої Вітчизняної війни. «Відвідати і привітати усіх наших ветеранів, нікого не обійти увагою – ось наше з вами основне завдання у ході підготовки до Дня Перемоги», - наголосив міський голова.

Про етапи підготовки до святкування визначної події доповіли керівники районних у місті рад, профільних управлінь та відділів міської ради. За інформацією голови міської ради ветеранів Ірини Четвертак, нині в обласному центрі проживає 11 визволителів Чернігова від фашистських загарбників, понад 1300 учасників бойових дій у роки ВВв, більше 5800 дітей війни.

Учасники оргкомітету пригадали минулорічне святкування Дня Перемоги, коли діти вийшли з портретами своїх рідних, які полягли на фронтах Вітчизняної війни. Це стало не лише родзинкою святкових заходів, а й виявом шани і поваги до покоління визволителів.

Прививати молодим поколінням повагу до людей, які захищали Чернігів, відбудовували його після війни і творили його сучасну історію – ось головна мета патріотичного виховання, переконаний О. Соколов.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!