Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 вересня 2014 р.

Міський голова: гуманітарний вантаж бійцям 13-го батальйону доставлено

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

Чернігівський міський голова Олександр Соколов провів прес-конференцію після повернення із зони проведення антитерористичної операції, куди супроводжував гуманітарний вантаж. Міський голова, заступник міського голови Віктор Бистров, депутат міської ради Олег Шеремет та представник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Григорій Годун побували у 13-му батальйоні територіальної оборони, що розташовувався під Луганськом. Зараз місце його дислокації уже змінено.

"Ми доставили вантаж, але хлопці найбільше чекають звістки про ротацію", - сказав міський голова. Він також повідомив, що назад вони підвезли трьох бійців у відпустку – одного чернігівця і двох ніжинців.

"Бійці батальйону переживають за ситуацію в Україні. Хлопці чекають політичних домовленостей і миру. Сприймають усе по-чоловічому, спокійно", - зазначив керівник міста.

В.Бистров підкреслив, що найбільше бійці потребують ротації, адже перебувають у зоні АТО уже понад 4 місяці.

"Одна велика потреба – ротація. Іншого вони не просять, хоч вдячні всім за допомогу", - сказав заступник міського голови. Ще бійці потребують важкої військової техніки та озброєння. Одночасно з чернігівською бійці 13-го батальйону отримали допомогу із Батурина, яку доставили волонтери.

Як повідомлялося, 9 вересня з Чернігова було відправлено гуманітарний вантаж на схід України. Допомогу у придбанні необхідного спорядження, продуктів харчування, води та медикаментів надали комунальні і приватні підприємства Чернігова, торговельні мережі. Міський голова та заступники міського голови також виділили власні кошти. Зокрема, бійцям 13-го батальйону відправлено спальні мішки, каремати, берці і гумові чоботи, звичайна білизна і термобілизна, плащі тощо.

 

Ірина Синельник

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!