Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 жовтня 2014 р.

Про ротацію 13-го та 41-го батальйонів територіальної оборони


Фото № 1

«З метою відновлення фізичних та моральних сил військовослужбовців, зняття соціальної напруги у військових колективах запроваджено механізм ротації (заміни) військовослужбовців, які тривалий час перебувають в зоні проведення АТО.

...Відповідно до плану сьогодні проводяться заходи по заміні 41-го батальйону територіальної оборони. У подальшому сплановано ротацію 13-го батальйону територіальної оборони.»

Про це йдеться в листі командування Сухопутних військ Збройних Сил України, що надійшов у відповідь на письмове звернення Чернігівського міського голови Олександра Соколова від 12 вересня.

Нагадаємо, до Чернігівської міської ради звернулись батьки, дружини, близькі родичі військовослужбовців 13-го та 41-го батальйонів територіальної оборони щодо їх передислокації із зони проведення антитерористичної операції в Чернігівську область для посилення державного кордону.

Надаємо для ознайомлення громадськості повну відповідь командування Сухопутних військ Збройних Сил України з приводу даного питання (скан-копія).

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!