Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 квітня 2015 р.

Захист Чернігівського міського голови клопотав про закриття справи проти нього


Фото № 1

Адвокат міського голови Чернігова Олександра Соколова подав клопотання до слідчого прокуратури Чернігівської області щодо закриття кримінального провадження за фактом службового недбальства. Відповідний документ було подано до прокуратури минулого тижня.

Згідно з клопотанням, захист володіє інформацією, що з початку 2014 року члени організованого злочинного угрупування з метою зриву Державної програми забезпечення житлом громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, "здійснювали тиск на виконком Чернігівської міської ради в особі міського голови О.Соколова, шляхом порушення кримінального провадження без належних правових підстав".

8 квітня виконком міської ради уклав договір цесії щодо права вимоги до будівельної компанії ПАТ "Домобудівник" за договором купівлі-продажу майнових прав від 05.11.2012 р. На рахунок виконкому повернута сума 4,75 млн грн.

Адвокат Євген Васильєв просить провести необхідні слідчі дії за інформацією, викладеною у його клопотанні, та закрити кримінальне провадження проти О. Соколова через відсутність складу злочину.

Між тим, прокуратура Чернігівської області 10 квітня направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні проти міського голови Чернігова.

 

Ірина Синельник








Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!