Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 червня 2015 р.

День Конституції України та День молоді відзначили у Чернігові


Фото № 1

Минулі вихідні відзначилися для Чернігова великою кількістю різноманітних заходів, адже на 28 червня у цьому році припало два великих свята – День Конституції та День молоді.

В Центральному парку культури та відпочинку на відкритій сцені пройшли активності у рамках молодіжного фестивалю «На всю котушку» – концертна програма, танці, пісні, інтелектуальні та веселі конкурси з різноманітними призами. Громадські організації міста проводили свої заходи в рамках Ярмарку громадських організацій: патріотичні фотосесії та фейс-арт, спортивно-туристичні розваги, ігри для дітей, танцювальні майстер-класи.

Всіх учасників – представників громадських організацій, волонтерів та працівників Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання, які протягом року активно працювали над реалізацією у місті молодіжної політики, нагородили подяками та цінними подарунками.

Цього ж дня молодіжна програма продовжилася у Міському палаці культури, де вже одинадцятий раз проходив Міжнародний фестиваль молодіжного гумору «Хрущ-2015». В цьому році вперше взяла участь команда «Джан» – представник сонячної Вірменії. Інші команди – відомі в Україні та за її межами: «Кляки» (Гомель, Білорусь), дві харківські команди – «Тонкие вещи» і «Полчаса», колоритна команда з Закарпаття «От фонаря», дуже веселий дует «Я купил мотоцикл-вампир» (збірна Прилук та Чернівців), учасник «Ліги сміху», «Замок Любарта» (Луцьк).

За рішенням журі 3 місце посів дует «Я купил мотоцикл-вампир», 2 – вірменська команда «Джан», а кубок переможця вдруге поспіль отримали волиняни із «Замку Любарта».

 

За інформацією відділу у справах сім’ї та молоді міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!