Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 липня 2015 р.

Сайт "Слово і діло" оприлюднив недостовірну інформацію

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

Портал "Слово і діло", що займається оцінкою виконання обіцянок українськими політиками, оприлюднив недостовірну інформацію, що стосується діяльності Чернігівського міського голови Олександра Соколова.

Серед невиконаних названі ті пункти, які насправді вже реалізовано. Зокрема, йдеться про вказівники до розміщення укриттів у місті. Вони були позначені на приміщеннях, що визначені об'єктами укриття. Схема розташування є на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради (у рубриці "Нагальні питання" – "Де рятуватися у Чернігові у разі виникнення надзвичайної ситуації?").На карті позначено 102 захисні споруди цивільного захисту та понад 360 підвальних приміщень, що можуть бути використані населенням як найпростіші укриття.

Також не відповідає дійсності інформація щодо ремонту вулиці 50 років СРСР, адже там упродовж 2014-2015 років (роботи розпочалися торік і завершилися цього року) виконано ремонт асфальтобетонного покриття на площі 6,8 тис м. кв. на суму 1,367 млн. грн.

Дивним виглядає і той факт, що до невиконаних цього року обіцянок (як зазначено у матеріалі "протягом останнього часу") віднесено питання про комплексний спортивний центр та довгобуди на Валу. Щодо спортивного центру, то проектно-кошторисна документація на сьогодні виконана, але виконавцям навіть не оплачено роботи, оскільки фінансування об'єкту передбачалося із державного бюджету.

Будівництво готельно-туристичного комплексу (відновлення Палацу дворянських зібрань) розпочало ТОВ "Айва" у 2008 році. Станом на 2009 рік замовник виконав будівельно-монтажні роботи на суму 19 млн.грн., а також провів заміну каналізаційних мереж по вул. Преображенській.  На даний час об’єкт має 35% готовність. Міська влада постійно проводить роботу із замовником щодо пошуку потенційних інвесторів для добудови вказаного об’єкта. На жаль, залучені міською владою інвестори не можуть досягти згоди із замовником будівництва щодо вартості купівлі-продажу та/або умов добудови цього об’єкта.

О.Соколов розцінює інформацію як політично вмотивовану і початок передвиборчої боротьби за посаду міського голови Чернігова на місцевих виборах восени 2015 року, зважаючи на розлогий вступ та висновок, що "вони вже працюють".


Ірина Синельник

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!