Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 серпня 2015 р.

Особистий прийом громадян міським головою


Фото № 1

Особистий прийом громадян провів Чернігівський міський голова Олександр Соколов 31 липня у відділі звернень громадян та соціальних питань міської ради.

Свої проблемні питання та пропозиції керівнику міста озвучили майже 20 чернігівців. Традиційно переважна більшість звернень стосувалися поліпшення житлових умов, приватизації житла, надання матеріальної допомоги тощо.

Одне із звернень до О.Соколова було колективним. До керівника міста звернулися мешканці гуртожитку по вул. Інструментальна 24а. Незважаючи на згоду міста прийняти гуртожиток у комунальну власність, звернення міського до профільного міністерства, позитивне вирішення питання поки затягується. Мешканці гуртожитку просили міського голову вирішити питання з підключенням газопостачання до будівлі гуртожитку. Зараз гуртожиток перебуває на балансі підприємства, а йому відключили газопостачання через борги. Мешканці стали заручниками цієї ситуації, хоч за отримані послуги люди розраховувалися вчасно. Міський голова дав доручення невідкладно вирішити це питання.

На всі питання, з якими звернулися під час особистого прийому міського голови чернігівці, надано роз'яснення, або ж дано доручення вивчити проблеми та підготувати письмові відповіді. В окремих випадках О.Соколов запропонував юридичну допомогу фахівців міськради в оформленні документів громадян при зверненні до суду.

 

Ірина Синельник

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!