Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 червня 2016 р.

Поновлено рух громадського транспорту через перехрестя вул. Любецька – вул. Козацька – вул. Громадська


Фото № 1

Сьогодні у Чернігові о 10.30 тролейбусний маршрут №6 відновив свою роботу після чотириденної перерви.

Таким чином,тепер весь громадський транспорт, маршрут якого проходить через перехрестя вул. Любецька – вул. Козацька – вул. Громадська, повернувся до звичного руху. Про це повідомили в Управлінні транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради.

Перехрестя вул. Любецька – вул. Козацька – вул. Громадська  з 25 по 28 червня перекривалося для всіх видів автотранспорту через проведення планових робіт з демонтажу та монтажу контактної лінії об’єкта «Будівництво тролейбусної контактної лінії по вул. 50 років ВЛКСМ (вул. Козацька) у м. Чернігові». Для громадського транспорту в ці дні пропонувалися схеми об’їзду, а замість тролейбусів №6 працювали автобуси №6-А.

Нова контактна мережа будується для запровадження в Чернігові нового тролейбусного маршруту - №11, який проходитиме по вул. Козацькій і з’єднає райони Масанів і Бобровиці.

Наразі будівництво цієї мережі завершене. Тепер будуть проводитися її регулювання, яке займе кілька днів, випробування, прийняття спеціальною комісією та процедура сертифікації. Відповідний сертифікат видається Державною архітектурно-будівельною інспекцією України.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!