Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 січня 2017 р.

15-та сесія Чернігівської міської ради розпочала свою роботу


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Сьогодні розпочала свою роботу 15-та сесія Чернігівської міської ради 7 скликання. На пленарному засіданні присутні 40 депутатів. Під час затвердження порядку денного 15-ї сесії депутати перенесли 2 питання на наступну сесію міської ради, а саме: «Про результати діяльності Чернігівської місцевої прокуратури» та «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова та виконавців робіт із землеустрою». 

Крім того, міська рада включила до порядку денного 3 додаткові питання, зокрема:

-          «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва»

-          Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 29 вересня 2016 року «Про заборону на прийняття та захоронення відходів»

-          «Про Звернення Чернігівської ради до Асоціації міст України щодо ініціювання перед Урядом України питань про відшкодування пільг та субсидій підприємствам житлово-комунальної сфери».


Порядок денний засідання сесії

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!