Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 лютого 2017 р.

Фонд комунального майна повідомляє


Фото № 1

Фонд комунального майна Чернігівської міської ради повідомляє про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів оренди

1. Назва та адреса об’єкта оцінки: нежитлове приміщення загальною площею 101,2 кв.м, вул. Мстиславська, 25.

Відомості про об’єкт: нежитлове приміщення, розташоване в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку.

Мета проведення оцінки: визначення відновної вартості для цілей оренди.

2. Назва та адреса об’єкта оцінки: нежитлове приміщення загальною площею 92,4 кв.м, вул. Савчука, 7а.

Відомості про об’єкт: нежитлове приміщення, розташоване на технічному поверсі (горищі) дев’ятиповерхового житлового будинку.

Мета проведення оцінки: визначення відновної вартості для цілей оренди.

3. Назва та адреса об’єкта оцінки: нежитлове приміщення майстерні загальною площею 94,6 кв.м, вул. Савчука, 7а.

Відомості про об’єкт: нежитлове приміщення майстерні, розташоване на горищі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Мета проведення оцінки: визначення відновної вартості для цілей оренди.

4. Назва та адреса об’єкта оцінки: нежитлове приміщення загальною площею 7,7 кв.м, вул. Дніпровська, 31.

Відомості про об’єкт: нежитлове приміщення, розташоване на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Мета проведення оцінки: визначення відновної вартості для цілей оренди.

5. Назва та адреса об’єкта оцінки: нежитлове приміщення загальною площею 62,5 кв.м, вул. Івана Мазепи, 6.

Відомості про об’єкт: нежитлове приміщення, розташоване у підвалі чотириповерхового житлового будинку.

Мета проведення оцінки: визначення відновної вартості для цілей оренди.

6. Назва та адреса об’єкта оцінки: нежитлове приміщення загальною площею 8,1 кв.м, вул. Всіхсвятська, 8.

Відомості про об’єкт: нежитлове приміщення, розташоване на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Мета проведення оцінки: визначення відновної вартості для цілей оренди.

 

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до вимог Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова та виконавців робіт із землеустрою, затвердженого рішенням міської ради 22 липня 2009 року "Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова та виконавців робіт із землеустрою" (40 сесія 5 скликання) зі змінами.

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної оціночної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Претендентам потрібно подати до фонду комунального майна конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. До підтвердних документів належать: заява на участь у конкурсі за встановленою формою; копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України та посвідчення про підвищення кваліфікації оцінювача за відповідним напрямом; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента, щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо).

Конкурсна пропозиція претендента подається в окремо запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт (зазначається в єдиній одиниці виміру – календарних днях).

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсна комісія розглядатиме лише такі пропозиції претендентів, у яких термін виконання робіт становитиме не більше 14 днів.

Конкурс відбудеться у фонді комунального майна Чернігівської міської ради 10 березня 2017 року о 15.00 год. за адресою: м. Чернігів, вул. Мстиславська, 8.

Конкурсну документацію необхідно подавати за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно) за адресою: м. Чернігів, вул. Мстиславська, 8.

Телефони для довідок: 778-620, 778-862.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!