Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 квітня 2017 р.

23 квітня на прохання мешканців міста автобусний маршрут № 27 також здійснюватиме перевезення пасажирів до міського кладовища


Фото № 1

У зв’язку з тим, що поминальний день - 24 квітня (понеділок) є робочим, більшість автобусних маршрутів загального користування буде обслуговувати свої маршрути. Сполучення різних районів міста з кладовищем «Яцево» у цей день буде здійснюватись за допомогою автобусних маршрутів:

№ 14 «Залізничний вокзал – Яцево»;

№ 16 «Залізничний вокзал – Яцево - Дачі (Новоселівка)»;

№ 17 «КСК – Яцево – Дачі (Новоселівка)»;

№ 21 «Яцево - вул. Захисників України – вул. Незалежності»;

№ 26 «вул. Льотна - Яцево».

У поминальні дні працівники управління транспорту та зв’язку міської ради здійснюватимуть контроль  за роботою громадського транспорту. У разі збільшення потреби в перевезеннях пасажирів у напрямку кладовища «Яцево», можливе оперативне регулювання кількості автобусів.

Зважаючи на звернення мешканців району Лікеро-горілчаного заводу, 23 квітня (неділя) автобусний маршрут № 27 також буде здійснювати перевезення пасажирів з кінцевої зупинки «Лікеро-горілчаний завод» у напрямку кладовища «Яцево» автобусами у кількості 4 одиниці.

Нагадуємо, що 23 квітня (неділя) до кінцевої зупинки «Сіверянка» буде спрямовано по дві одиниці тролейбусів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими можливостями (з відкидним пандусом), з маршрутів № 1 «Вокзал - Сіверянка», № 10 «ЗАЗ - Сіверянка» та № 11 «вул. Незалежності - Бобровиця». Інший рухомий склад на цих маршрутах буде розвертатись на зупинці «Бобровиця». 

Пасажири, які хочуть скористатись електротранспортом, можуть уточнювати розклад руху у диспетчера КП «ЧТУ» за телефоном 3-31-45.





За повідомленням управління транспорту та зв’язку міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!