Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 серпня 2017 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити комунальному підприємству  «Деснянське» Чернігівської міської ради згідно з їхнім листом від 31 липня 2017 року № 06-508 –

двокімнатну, без комунальних зручностей, квартиру № … по вулиці Гончій, …. Надати квартирі статус службової.

2. Надати дозвіл на повторне заселення управлінню Служби безпеки України в Чернігівській області згідно з їхнім листом від 15 серпня 2017 року № 74/1/7641 –

службової однокімнатної, житловою площею 24,3 кв.м,   квартири № … по вулиці Терентія Кореня, ….

3. Поставити на квартирний облік:

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

3.1.1. Шегай Наталію Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка мешкає  у   кімнаті   № …, житловою площею 10,8 кв.м, комунальної квартири №    по вулиці Волковича, … (відсутність мінімального розміру житлової площі).

3.1.2. Маринченка Віктора Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дружина), який  мешкає  у  гуртожитку  по  вулиці Олексія Бакуринського, … , кімната № … (відсутність житла).

3.1.3. Джум Тетяну Василівну, одну, яка мешкає  у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, …, кімната № … (відсутність житла).

3.1.4. Сапона В’ячеслава Миколайовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 грудня 1991 року. На підставі поданої заяви  та  відповідно   до статей  6, 12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.2. Включити до позачергового списку:

3.2.1. Крутящого Владислава Юрійовича – 2001 року народження,  дитину, позбавлену батьківського піклування, одного, який мешкає  в однокімнатній, житловою площею 21,3 кв.м, квартирі № … по вулиці  Гончій, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: мати, яка позбавлена батьківських прав,  сестра (різностатевість).

4. Поставити на соціальний квартирний облік згідно із Законом України «Про житловий фонд соціального призначення» та  «Порядком взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23 липня 2008 року  № 682, та за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 21 серпня 2017 року:

4.1. Сопуна Євгенія Володимировича - інваліда 1-ї групи, одного, який зареєстрований у Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних по вулиці Святомиколаївській, …. Згідно з існуючою пільгою користується правом першочергового отримання житла із житлового фонду соціального призначення.

5. Внести зміни до складу сім’ї:

5.1. Подопригори Олени Григорівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка),   на   квартирному   обліку  у  загальноміській черзі з 20 травня 1991 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Подопригору Марину Сергіївну.

5.2.  Сокол Олени В’ячеславівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 11 вересня 1990 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Коваленка Нікіту Андрійовича.

5.3. Герасименко Зінаїди Якимівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, два сини, онук), на квартирному обліку з 26 січня 1995 року.  На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї онука   - Герасименка Дмитра Дмитровича.      

5.4. Душенок Людмили Аркадіївни, сім’я з трьох осіб (вона,  син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з  15 лютого 1990 року.  На підставі поданої заяви  включити до складу сім’ї онуку – Душенок Ірину Олександрівну.

5.5. Власенко Оксани Володимирівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, два сини, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як багатодітна сім’я  з 17 червня   2008 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Власенка Кирила Сергійовича.

5.6. Бабіної Людмили Сергіївни, однієї, на квартирному обліку у позачерговому списку як сирота  з 15 серпня 2005 року.  На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї  сина – Бібіка Петра Михайловича.

5.7. Токарєвої Катерини Михайлівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онук  Андрій),   на  квартирному обліку у загальноміській черзі  з 24 грудня 1985 року.  На підставі поданої заяви  зняти заявницю з квартирного обліку, квартирну справу переоформити на дочку – Широку Світлану Вікторівну, сім’я з двох осіб (вона, син), включити до складу сім’ї другого сина -  Широкого Артема Олександровича та залишити у загальноміській черзі з часу набуття права з 7 травня 2013 року.

5.8. Стадніченка Василя Михайловича, сім’я  з п’яти осіб (він, дружина,  два сини, дочка), на квартирному  обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку  як  багатодітна сім’я з  21 серпня 1995 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Борисова Максима Максимовича.

5.9. Базилевської Олени Іванівни, сім’я з трьох осіб  (вона, чоловік, син), на квартирному обліку  у загальноміській черзі з 20 жовтня 1989 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї  чоловіка – Базилевського Миколу Анатолійовича та сина – Базилевського Дмитра Миколайовича.

5.10. Легеди Володимира Олександровича, сім’я з чотирьох  осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку  з 20 липня 2015 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї  сина – Легеду Миколу Володимировича.

5.11. Драгун Катерини Вікторівни, сім’я з двох  осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 30 вересня 2005 року та у першочерговому списку з 20 квітня 2017 року. У зв’язку з народженням дочки – Драгун Євгенії Максимівни  та на підставі поданої заяви включити її до складу сім’ї.

5.12. Радченко Лариси Михайлівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 29 грудня 2012 року. У зв’язку з укладенням шлюбу  та на підставі поданої заяви змінити прізвище в квартирній справі з «Радченко» на «Йилмаз».

5.13. Портної Валентини Іванівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, дві дочки, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 червня 1989 року.  На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї  дочку – Мартиненко Ірину Олександрівну та онука – Мартиненка Серафіма Володимировича.

5.14. Андрушко Надії Олександрівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 січня 1990 року. На підставі поданої заяви виключити    зі складу сім’ї дочку  - Андрушко Олену Григорівну як таку, що виїхала  на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

5.15. Шеєна Руслана Віталійовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку як проживаючий у будинку, визнаному непридатним для постійного проживання, з 16 грудня 2011 року.  На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дружину – Шеєн Анну Володимирівну та дочку – Шеєн Кіру Русланівну.

5.16. Воробей Ганни Василівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік,  дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 21 січня 1991 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку - Гаркавенко Анастасію Павлівну, 2016 року народження.

5.17. Маринчук Ганни Василівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській  черзі та першочерговому списку як проживаюча у ветхому будинку з 21 березня 1988 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Маринчука Дениса  Михайловича.

5.18. Кром Олени Петрівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 16 вересня 1996 року. На підставі поданої заяви змінити  прізвище «Кром» на «Фесенко» та включити до складу сім’ї сина - Дмитра, 2009 року народження.

5.19. Павлусенко Наталії Миколаївни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 27 листопада 1995 року. На підставі поданої заяви  змінити  прізвище «Павлусенко» на «Дибленко» та включити до складу  сім’ї чоловіка та сина.

5.20. Силенка Андрія Миколайовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 15 грудня 2016 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї  сина - Єгора, 2015 року народження.

5.21. Сапона Миколи Андрійовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку  у позачерговому списку учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 16 грудня 1991 року. У зв’язку зі смертю Сапона Миколи Андрійовича, та тим, що дружину забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами, син Олександр виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту, квартирну справу переоформити на сина – Сапона В’ячеслава Миколайовича, одного. У зв’язку з втратою пільги перевести до загальноміської черги з 16 грудня 1991 року.

5.22. Пономаренко Тамари Олексіївни, сім’я з двох осіб (вона, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 лютого 1994 року. У зв’язку зі смертю Пономаренко Тамари Олексіївни, квартирну справу переоформити на онука - Пономаренка Андрія  Миколайовича, одного.

6. Виключити із позачергового  списку  як такого, що втратив пільгу:

6.1. Сапона Миколу Андрійовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку  у позачерговому списку учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 16 грудня 1991 року .

7. Зняти з квартирного обліку:

7.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

7.1.1. Соловей Ніну Василівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі   з 20 січня 1993 року.

7.1.2. Диндаря Володимира Анатолійовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС  (2 категорія) з 20 липня 1992 року.

7.1.3. Ткаченка Сергія Євгенійовича, сім’я з  чотирьох осіб (він, дружина, дочка, батько), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 12 червня 1990 року, у зв’язку зі змінами у складі сім’ї.

7.1.4. Леляк Любов Йосипівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  21 березня 1993 року.

7.1.5. Зубренка Євгенія Михайловича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 листопада 1991 року.

7.1.6. Леонова Олександра Івановича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 вересня 1997 року.

7.1.7. Чичерова Сергія Вікторовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 27 вересня 1993 року.

7.1.8. Руденко Тамару Василівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  28 жовтня 1991 року.

7.1.9. Піуна Михайла Яковича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 січня 1991 року.

7.1.10. Спицю Тетяну Сергіївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 грудня 1988 року у зв’язку зі зміною у складі сім’ї.

7.1.11. Негоду Валентину Леонідівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 березня 1989 року.

7.2. Як таких, що померли:

7.2.1. Шкіліндея Олександра Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 травня 1993 року. Дружину та дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

7.2.2.  Клименок Михалину Антонівну, сім’я з чотирьох осіб (вона,  дочка, онука, чоловік онуки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 червня 1992 року. Дочка виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту, онука померла, чоловік онуки покращив  житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення.

7.2.3. Варваренко Матрону Антонівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 липня 1997 року.

7.2.4. Губко Любов Петрівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 серпня 1993 року.

7.2.5. Єрко Вікторію Олександрівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку  у загальноміській черзі з 20 січня 1992 року. Сина забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

7.2.6. Колешню Миколу Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 травня 1988 року. Дружину та  синів забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

7.2.7. Вирву Валентину Миколаївну, сім’я з шести осіб (вона, чоловік,  син, невістка, дочка, онука),   на  квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 листопада 1985 року. Чоловік помер, дочка виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. Сина, невістку та онуку зняти з квартирного обліку згідно  з поданою заявою.

7.2.8. Царенко Раїсу Акимівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 18 квітня 1994 року.

7.2.9. Почепинець Ганну Павлівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 6 травня 1985 року та позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 19 лютого 2008 року.

7.2.10. Радич Любов Маркіянівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих  військовослужбовців з 6 грудня 2004 року. Сина забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

7.3. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання  до іншого населеного пункту:

7.3.1. Ткачинську Ольгу Павлівну, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, два сини, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  28 грудня 1993 року. Дочка та син Юрій покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави  для надання іншого житлового приміщення, син  Дмитро виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

7.4. На підставі поданої заяви:

7.4.1. Виноградову Світлану Сергіївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  4 квітня 1996 року.

7.4.2. Павлову Олену Яківну, сім’я з чотирьох осіб (вона, два сини, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 березня 1996 року у зв’язку зі змінами у складі сім’ї.

7.4.3. Дудка Миколу Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син),  на   квартирному   обліку  у  загальноміській черзі  з  17 березня 1986 року у зв’язку зі змінами у складі сім’ї.

7.4.4. Хаітову Надію Олександрівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 лютого 1997 року.

7.4.5. Кириченко Ірину Анатоліївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 березня 1996 року.

7.4.6. Корнусь Вікторію Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 травня 1996 року.

7.4.7. Жулу Володимира Петровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 грудня 1993 року.

7.5. На виконання пункту 45 «Порядку  виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали  незалежність, суверенітет та територіальну цілісність  України, а також  членів їх сімей»,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 719:

7.5.1. Мягкого Олексія Миколайовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 15 грудня 2016 року.      

8. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

8.1. Новозаводського районного суду міста Чернігова

8.1.1. Мороз Катерині Володимирівні на службову однокімнатну, житловою площею 19,8 кв.м, квартиру № … по вулиці Рокоссовського, … на сімʼю з трьох осіб (вона, чоловік, син), без зняття з квартирного обліку. Проживали у двокімнатній, житловою площею 27,4 кв.м, квартирі № … по вулиці Льотній, …, де залишаються батьки Мороз К. В.

8.2. Управлінню Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області

8.2.1. Гордовому Роману Миколайовичу на службову двокімнатну, житловою площею 27,4 кв.м, квартиру № … по проспекту Мира, … на сімʼю з чотирьох  осіб   (він, дружина, дочка дружини, син).  Проживали  по  вулиці    О.  Міхнюка, …, кімната …/… – гуртожиток.

8.3.  Управління Служби безпеки України в Чернігівській області

8.3.1. Василенко Людмилі Анатоліївні  на службову однокімнатну, житловою площею  24,3  кв.м, квартиру № … по вулиці Терентія Кореня, …,  на сім’ю з двох  осіб  (вона, син),    учасник бойових  дій. Проживали  по вулиці Шевченка, … - гуртожиток .

9. За клопотанням комунального підприємства «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради від 26 травня 2017 року № 01-12-492 та відповідно до вимог Положення про гуртожитки, затвердженого наказом Міністерства регіональ-ного розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 27 квітня 2015 року № 84, за  пропозицією громадської  комісії з житлових питань при  виконавчому комітеті міської ради  від 21 серпня 2017 року, надати дозвіл на видачу ордеру комунальному підприємству  «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради:

9.1. Мозговому Олексію Івановичу, на кімнату № …, житловою площею 18,4 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Генерала Бєлова, …, одному, в цілому.  Проживав у зазначеній кімнаті на ліжко-місці.

10. Згідно з поданою заявою продовжити термін проживання в тимчасовому житлі:

10.1. Савченко (Моняко) Катерині Миколаївні, терміном на два місяці,  в однокімнатній, без комунальних зручностей,  квартирі № … житловою площею 12,4 кв.м,  по вулиці Олекси Десняка, …, сімʼя з двох осіб (вона, дочка), без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку як особа з числа дітей-сиріт  та  дітей, позбавлених батьківського піклування, з 17 листопада 2015 року за № 102, одна.

10.2.  Лащенко  Олені  Василівні, терміном на один рік,  в  однокімнатній, житловою  площею 17,4 кв.м, квартирі № … по вулиці Незалежності, …, сім’я з восьми осіб (вона,  два сини, пʼять дочок), без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку  як   багатодітна  сім’я,  що виховує  п’ять і більше дітей, з 19 квітня 2010 року за № 3 до 31 серпня 2018 року.

10.3.  Руденку Євгену Олексійовичу, терміном на  два місяці,   в  кімнаті № …, житловою площею 11,6 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Преображенській, ….

11. Скасувати підпункт 2.1.6 пункту 2 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 травня 2016 року № 210   в частині включення до загальноміської черги Базилевського Дмитра Миколайовича. Залишити у загальноміській черзі з дати включення до складу сім’ї матері - Базилевської Олени Іванівни, а саме - 20 жовтня 1989 року.

12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П. 


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!