Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 серпня 2018 р.

Про перекриття руху автотранспорту


Про перекриття руху автотранспорту


Керуючись статтею 6 Закону України «Про дорожній рух», підпунктами 10, 12 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Для проведення робіт із гідроізоляції покриття  підземного переходу на перехресті проспекту Миру та проспекту Перемоги управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради (Почеп В. І.) дозволити цілодобове перекриття руху автотранспорту в м.Чернігові:

- проспект Миру, від перехрестя з проспектом Перемоги в напрямку до Красної площі, з 18 серпня 2018 року до 31 серпня 2018 року включно;

- проспект Перемоги, біля готелю "Україна", навпроти будинку за адресою проспект Перемоги 87, з 1 вересня 2018 року до 9 вересня 2018 року включно;

- проспект Миру, лівий проїзд навпроти будинку за адресою проспект Миру,28 (Головпоштамт), з 10 вересня 2018 року до 18 вересня 2018 року включно.

2. Підрядній організації відповідно до укладеного Договору на виконання зазначених вище робіт встановити дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції у м.Чернігові, що додається.

3. Комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Николенко В. М.) на час проведення робіт забезпечити освітлення ділянки вулиці в нічний час.

4. Начальнику управління патрульної поліції в Чернігівській області   Думичу А.А. забезпечити нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт.

5. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити оприлюднення цього рішення та висвітлення інформації.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А.В.



    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко     

 

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!