Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 січня 2017 р.

Про Програму розвитку велосипедного руху і облаштування велосипедної інфраструктури у м. Чернігові на 2017-2020 роки

проект

 № 15/VII -


Про Програму розвитку велосипедного
руху і облаштування велосипедної
інфраструктури у м. Чернігові
на 2017-2020 роки  

 

Відповідно до підпункту 22 пункту 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи основні положення Стратегії розвитку міста Чернігова на період до 2020 року, розглянувши пропозиції управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради щодо створення та розвитку велосипедної інфраструктури, міська рада вирішила:

1. Затвердити Програму розвитку велосипедного  руху і облаштування велосипедної  інфраструктури у м. Чернігові  на 2017-2020 роки (далі - Програма), що додається.

2. Фінансовому управлінню Чернігівської міської ради  (Лисенко О. Ю.) передбачити у міському бюджеті на відповідні роки видатки на виконання Програми розвитку велосипедного  руху і облаштування велосипедної  інфраструктури у м. Чернігові  на 2017-2020 роки. 

3. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.), управлінню освіти Чернігівської міської ради (Білогура В. О.), управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради (Дериземля А. В.), виконавчому комітету Чернігівської міської ради вжити відповідних заходів щодо реалізації Програми розвитку велосипедного  руху і облаштування велосипедної  інфраструктури у м. Чернігові  на 2017-2020 роки. 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А. та постійну комісію міської ради з питань  житлово-комунального  господарства, транспорту і зв’язку  та енергозбереження  (Антонов О. С.).

 

 

Міський голова                                                                                                       В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!