Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 лютого 2017 р.

Про Програму встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017-2020 роки

 проект

 № 16/VII -

Про Програму встановлення засобів обліку
гарячого та холодного водопостачання мешканцям
міста Чернігова на 2017-2020 роки

 

Відповідно до підпункту 22 пункту 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», з метою матеріальної підтримки мешканців міста Чернігова, які отримують субсидії на сплату вартості отриманих комунальних послуг, міська рада вирішила:

1. Затвердити Програму встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017-2020 роки, що додається.

2. Фінансовому управлінню Чернігівської міської ради  (Лисенко О. Ю.) передбачити у міському бюджеті на відповідні роки видатки на виконання Програми встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017-2020 роки. 

3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Ломако О. А. та постійну комісію міської ради з питань  житлово-комунального  господарства, транспорту і зв’язку  та енергозбереження  (Антонов О. С.).

 

 

Міський голова                                                                                                         В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!