Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 лютого 2017 р.

Про надання згоди на поділ об’єкта нерухомого майна

 проект

 № 16/VII -


Про надання згоди на поділ
об’єкта нерухомого майна

 

Відповідно до статті 66 Господарського кодексу України, пункту 30 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з урахуванням висновку № 1 комунального підприємства «Чернігівське міжміське бюро технічної інвентаризації» Чернігівської обласної ради від 16 січня 2017 року щодо технічної можливості поділу об’єкта нерухомого майна, враховуючи звернення комунального підприємства «АТП-2528» Чернігівської міської ради від 16 лютого 2017 року № 01-21/190, Чернігівська міська рада вирішила:

1. Надати згоду на поділ об’єкта нерухомого майна, що належить територіальній громаді міста Чернігова в особі Чернігівської міської ради та перебуває в господарському віданні комунального підприємства «АТП-2528» Чернігівської міської ради на два окремі об’єкти нерухомого майна, а саме:

1.1. об’єкт 1 загальною площею 6928,8 м²за адресою: м. Чернігів,     вулиця 1–го Травня, 173 (додаток № 1);

1.2. об’єкт 2 з обладнанням за адресою: м. Чернігів,  вулиця 1-го Травня, 178а (додаток № 2).

2. Уповноважити фонд комунального майна Чернігівської міської ради (Єпінін О. Ю.) на здійснення заходів щодо проведення необхідних реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.           

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А. та постійну комісію Чернігівської міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.).

  

Міський голова                                                                                                  В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!