Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 лютого 2018 р.

Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з міського бюджету

проект 

28/VII -


Про затвердження Положення про
проведення конкурсу на заміщення
вакантних посад керівників закладів
професійної (професійно-технічної) освіти,
що фінансуються з міського бюджету

 

Відповідно до законів України «Про освіту», «Про професійно-технічну освіту», розпорядження Кабінету Міністрів України від 25.10.2017 № 831-р «Питання управління державними закладами професійної (професійно-технічної) освіти, підпорядкованими Міністерству освіти і науки», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою удосконалення порядку призначення керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з міського бюджету, міська рада вирішила: 

1. Затвердити Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з міського бюджету, що додається. 

2. Уповноважити управління освіти Чернігівської міської ради (Білогура В. О.) здійснювати призначення керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти відповідно до затвердженого Положення. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П., постійну комісію міської ради з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Шерстюк  Ж. В.).

  

 

Міський голова                                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!