Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 лютого 2018 р.

Про внесення змін до рішення Чернігівської міської ради від 31 березня 2016 року № 6/VII-10 «Про забезпечення прозорості діяльності комунальних підприємств»

проект 

28/VII -


Про внесення змін до рішення
Чернігівської міської ради
від 31 березня 2016 року № 6/VII-10
«Про забезпечення прозорості
діяльності комунальних підприємств»

 

З метою забезпечення відкритості, прозорості та вільного доступу громадян до інформації про діяльність комунальних підприємств міської ради, керуючись ст. 78 Господарського кодексу України, ст. 17, ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», міська рада вирішила: 

1. Внести зміни до Положення про окремі питання забезпечення прозорості управління комунальними підприємствами Чернігівської міської ради, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 31 березня 2016 року № 6/VII-10 «Про забезпечення прозорості діяльності комунальних підприємств», що додаються. 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Атрошенка В. А. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів  (Тарасовець О. М.).

 

 

Міський голова                                                                                             В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!