Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 червня 2018 р.

Про внесення змін до структури виконавчих органів міської ради та затвердження Положення про відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради у новій редакції


Про внесення змін до структури виконавчих
органів міської ради та затвердження Положення
про відділ взаємодії з правоохоронними органами,
запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної,
оборонної та спеціальної роботи Чернігівської
міської ради 
у новій редакції


Відповідно до частини першої статті 11, пункту 5 частини першої статті 26, пункту 6 частини четвертої статті 42, частини першої, частини четвертої статті 54 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про запобігання корупції", постанови Кабінету Міністрів України від 04.09.2013 № 706 "Питання запобігання та виявлення корупції", враховуючи листи Національного агентства з питань запобігання корупції    від 23.05.2018 № 20-18/23103/18 стосовно виконання вимог Закону України "Про запобігання корупції", Національного агентства України з питань державної служби від 10.05.2018 № 3545/13-18 "Про надання роз'яснення", та з метою забезпечення ефективності виконання обов'язків, заборон та обмежень, передбачених Законом України "Про запобігання корупції", міська рада вирішила:

1. Внести зміни до рішення міської ради від 28 грудня 2015 року   № 2/VІІ-9 "Про структуру виконавчих органів міської ради" (зі змінами):

1.1. Перейменувати відділ взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради        у відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради.

1.2. Виключити підпункт "1.1.3. Сектор аудиту та запобігання корупції", у зв'язку з чим підпункт 1.1.4 вважати підпунктом 1.1.3 і т.д., поклавши виконання функцій з питань запобігання та виявлення корупції, визначених для органів місцевого самоврядування Законом України "Про запобігання корупції", на відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради.

2. Затвердити Положення про відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради у новій редакції, що додається.

3. Міському голові – здійснити заходи щодо приведення існуючої структури виконавчих органів міської ради без статусу юридичної особи у відповідність до цього рішення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І. та постійну комісію міської ради з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Шерстюк Ж. В.).


Міський голова                                                                                                          В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!