Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 червня 2018 р.

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам


Про надання дозволів на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних
ділянок, технічних документацій
із землеустрою юридичним та
фізичним особам

 

Розглянувши клопотання, заяви юридичних та фізичних осіб, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради, керуючись Земельним кодексом України, законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про землеустрій", Чернігівська міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення:

1.1 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0075 га, по провулку Коцюбинського для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 0,4 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.2 Ураховуючи договір купівлі-продажу частки житлового будинку від 03 липня 2000 року № 2792 та договір купівлі-продажу часток житлового будинку від 16 грудня 2003 року № 3555, релігійній організації "Перша Чернігівська Церква Євангельських Християн-Баптистів" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0348 га, по вул. Всеволода Ганцова, 45 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.3 Ураховуючи договір купівлі-продажу нежитлової будівлі від 30 грудня 2007 року № 10110, товариству з обмеженою відповідальністю "Поліська інвестиційна компанія" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1409 га, по проспекту Миру, 207-а для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (для будівництва та обслуговування нежитлового приміщення) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.4 Ураховуючи договір дарування частини об’єкту нерухомості від 28 травня 2014 року № 820, Іванову Сергію Івановичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0484 га, по провулку Гомельському, 17 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації частини складу) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.5 Комунальному підприємству "Паркування та ринок" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0408 га, по                 проспекту Миру, 235-а для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), (для будівництва адміністративно-господарської будівлі та автостоянки власного автотранспорту з організацією окремого в'їзду) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.6 Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1602 га, по вул. Коцюбинського, 84-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.7 Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5300 га, по проспекту Перемоги, 107-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.8 Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0730 га, по вул. Олега Міхнюка, 1-б для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови (для будівництва паркінгу та автостоянки) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі:

2.1 Ураховуючи договір купівлі-продажу ½ частки нежитлової будівлі від 21 грудня 2017 року № 2626 та договір купівлі-продажу ½ частки нежитлової будівлі від 21 грудня 2017 року № 2615, приватному підприємству "Паллада ТК" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1000 га, по вул. П’ятницькій, 4 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), (для експлуатації нежитлових приміщень) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.2. Ураховуючи договори купівлі-продажу нерухомого майна від 27 березня 2018 року № 103 та № 104, Васильцю Михайлу Яковичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0835 га, по вул. Любецькій, 46-в для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації магазину та пункту дрібного ремонту автомобілів) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.3 Приватному аудиторському підприємству "Аудит-ЛМ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0042 га, по вул. Толстого, 15 для будівництва індивідуальних гаражів (для експлуатації гаража) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.4 Садівничому товариству ім. Мічурина на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,7626 га, по вул. Федора Уманця, 2 для ведення колективного садівництва (проїзд загального користування) з подальшою передачею земельної ділянки у власність.

2.5 Садівничому товариству ім. Мічурина на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,7314 га, по вул. Федора Уманця, 2 для ведення колективного садівництва з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.6 Ураховуючи акт приймання-передачі житлового комплексу або його частини з балансу ТОВ "Житлобудсервіс" на обслуговування та утримання      ПП "Техкомсервіс" від 08 серпня 2017 року та рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради "Про присвоєння та зміну поштових адрес об’єктам нерухомого майна" від 04 липня 2017 року № 286, приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1610 га, по проспекту Миру, 271-в для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.7 Ураховуючи договори купівлі-продажу нерухомого майна від 15 травня 2018 року № 1282 та № 1284, приватному підприємству "Фірма "Ірина" (1/2) та товариству з обмеженою відповідальністю "Новолайн" (1/2) на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1440 га, по вул. Музичній, 1 корп. 6 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.8 Ураховуючи договір купівлі-продажу нерухомого майна від 11 травня 2018 року № 577, товариству з обмеженою відповідальністю "РІАЛ ІСТЕЙТ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0865 га, по вул. Ціолковського, 12 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації нежитлового приміщення) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

Пункт 2.8 рішення Чернігівської міської ради від 26 квітня 2018 року № 30/VII-13 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у частині надання Талибову Ахаду Гасану Огли дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0865 га, по вул. Ціолковського, 12 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації власного нежитлового приміщення), вважати таким, що втратив чинність.

2.9 Ураховуючи договір купівлі-продажу нерухомого майна від 02 квітня 2018 року № 528, товариству з обмеженою відповідальністю "Поліссябудінвест" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0189 га, по вул. Льотній, 19-б для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (для обслуговування будівлі пункту прийому склотари) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

3. Надати згоду на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, яка перебуває в постійному користуванні:

3.1 Автокооперативу № 9 Новозаводської районної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6270 га, по вул. Козацькій для колективного гаражного будівництва.

3.2 Публічному акціонерному товариству "Райффайзен Банк Аваль" на земельні ділянки, загальною орієнтовною площею 0,1790 га, по проспекту Перемоги, 21 для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ, в тому числі:

3.2.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,0160 га;

3.2.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,1630 га.

3.3 Публічному акціонерному товариству "Чернігівавтосервіс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6000 га, по вул. Льотній, 3-в для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

3.4 Приватному акціонерному товариству "Чернігівторгбудматеріали" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4262 га, по вул. Григорія Сурабка, 11 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

3.5 Приватному акціонерному товариству "Чернігівський ремонтно-монтажний комбінат" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3723 га, по вул. Івана Мазепи, 58 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3.6 Приватному акціонерному товариству "Чернігівський ремонтно-монтажний комбінат" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,9700 га, по вул. Володимира Дрозда, 5 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3.7 Релігійній організації "Перша Чернігівська Церква Євангельських Християн-Баптистів" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0901 га, по вул. Всеволода Ганцова, 43 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

3.8 Чернігівській обласній організації Українського товариства глухих на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3920 га, по вул. Шевченка, 24 для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

3.9 Чернігівському учбово-виробничому підприємству Українського товариства глухих на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3528 га, по           вул. Академіка Павлова, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3.10 Чернігівському учбово-виробничому підприємству Українського товариства глухих на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3000 га, по          вул. Коцюбинського, 59 для будівництва і обслуговування будівель тимчасового проживання.

3.11 Приватному акціонерному товариству "Побутові послуги" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1830 га, по вул. Рокоссовського, 7-а для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування.

3.12 Приватному акціонерному товариству "Побутові послуги" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2031 га, по вул. Ушинського, 28 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

4. Надати згоду на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, яка перебуває в користуванні (орендовані):

4.1 Автунічу Олександру Миколайовичу на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:01:022:0068), площею 0,0049 га, по                 вул. Ріпкинській, 4 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації частини кролебійного складу).

4.2 Стаху Максиму Юрійовичу на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:01:022:0067), площею 0,0036 га, по вул. Ріпкинській, 4 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації частини кролебійного складу).

5. Ураховуючи акт приймання-передачі основних засобів від 13 вересня 2016 року № 818, приватному підприємству "Техкомсервіс" надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок (кадастровий номер 7410100000:01:031:0175), площею 0,1651 га та (кадастровий номер 7410100000:01:031:0179), площею 0,0668 га, по вул. Любецькій, 2-а.

6. Бондаренко Любов Іванівні надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:004:0231), площею 0,5240 га, по вул. Інструментальній, 22.

7. Ревко Марині Анатоліївні надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право строкового платного сервітуту, орієнтовною площею 0,0015 га, по вул. Рокоссовського, 25 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для обслуговування магазину непродовольчих товарів) з подальшим укладенням договору сервітуту.

8. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 29 березня 2018 року № 29/VII-24 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 2.3 щодо надання Любченку Олександру Леонідовичу дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Івана Мазепи, 62-б читати: "для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації частини приміщення складу)", замість: "для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації частини приміщення складу)" і далі за текстом.

9. Ураховуючи лист від 07 червня 2018 року № 05-02-01875, пункт 3.18 рішення Чернігівської міської ради від 28 січня 2016 року № 3/VII-28 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у частині надання регіональному відділенню Фонду державного майна України по Чернігівській області дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,6566 га, по вул. Інструментальній, 14-а під об'єктом державної власності незавершеного будівництва котельні зі встановленим обладнанням (будівельно-монтажні роботи) з метою продажу об'єкта приватизації разом із земельною ділянкою, вважати таким, що втратив чинність.

 

 

Міський голова                                                                                В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!